Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők!Ti hol találtatok szeretőt?Vagy kerestek?
Nem kerestem, de minden 2dik evben vhogy összejön.
Bocsi , tudom ki kellett volna lepnem meg az elején a házasságból, de akkoriban a ferjem fenyegetozott, nem engedett, es külföldön voltunk, ismeros segitseg nelkul akkor nem tudtam. Utanna a langyos fosba éltünk , vhogy jottek a szeretők.
Igaz, egyikkel sem feküdtem le, de kb minden mas megvolt .
Minegyikkel a munkahelyeim altal talalkoztam velük.
Tobb különböző helyen dolgoztam, kb.mindig jött vki , aki nagyon jol nezett ki, nagyon kedves volt, akivel sokat beszélgettünk aztan lassan több.
Sajnálom,nem igy akartam az eletem, utolag es most nyilt ki a szemem csak h a férjem bántalmazó volt, akkoriban nem tudtam miért nem merek semmit se tenni a beleegyezése nélkül, kb ugy ereztem magam mint a börtönben.
Most vegleg "elrontottam" vagy reszben elrontottam az eletem, most mar ugy érzem nincs kiút.
Pedig fiatal vagyok még.
Munkahelyről volt már több. Ehhez kapcsolodóan ügyféllel, partner cég képviselőjével.
De volt régi szomszédságból is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!