Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találtál szeretőt?
Sziasztok!
Ti,amikor úgy éreztétek hogy lépni kell,hol találtatok pasit szeretőnek?Korotok?
"Pont hogy nős pasival állunk le, mert az egyedülállók nem hiába vannak egyedül."
És nem létezik, hogy egy férfi egy adott időszakban tudatosan úgy dönt, hogy nem akar párt magának bármilyen ok miatt, anélkül hogy mentális gondja lenne?
Nőként olyan fura lehet az élet ilyen gondolatmenettel...
Férfiként én beszélek a nővel, és megállapítom kritikus gondolkodással és mérlegeléssel, hogy milyen a másik személyisége... ez hogyhogy nem megy?
"Pont hogy nős pasival állunk le, mert az egyedülállók nem hiába vannak egyedül."
Ahha, ébredj fel királylány. Akik kapcsolatban vannak, csak azok a pasik lehetnek normálisak? Manapság pont fordítva látom. Mindenki kapcsolatfüggő, össze-vissza ugrálnak egyik kapcsolatból a másikba, mert képtelenek egyedül lenni, mentálisan sérültek. Tényleg ilyen pasi kell neked? :D Gondolkodj már mielőtt írsz.
Gondolom a nőknek jobb egy kapcsolatfuggo pasi, mert legalább dug valami csajt, és ha valaki más engedi megdugatni magát vele, akkor tuti jó pasi lehet.
Csak nem értem, egyes nők miért panaszkodnak azért, ha a pasiknak dicsőség ha sok nőt megdugnak, ha pont a nők tekintenek erre előnyként?
Nekem mondjuk pont nem kéne nős pasi szeretőnek, de kinek mi.
Munkahelyen találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!