Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találtál szeretőt?
Sziasztok!
Ti,amikor úgy éreztétek hogy lépni kell,hol találtatok pasit szeretőnek?Korotok?
5
Akar valaki egy ilyen egyedülálló megmondóembert?
Nős vagyok, emellett tapasztalt szerető. Épp ilyen partnert keresek🥰
Haveri körben. Vagy ismerős ismerose vagy ilyesmi. Totál nem emlékszem arra se hogyan ismerkedtunk meg. Habár nekem sokakkal kiesik az eleje, annyira szimpla.
Aztvse tudom hol voltunj vagy miert de többen aztán valahogy vele is szóba keverestem megfogott a neve..
Aztán az hogy egybol oldott vagyok vele, meg lehet nyílni(nekem ez ritka ha vkivel elsőre már oldottan jókat beszélgetek meg lelkizunk is, egy a hullám meg a stb.)
Aztán mivel volt benne törődés hogy hallgatja a nyavajáimat is, igy bármikor ha bajom volt (a kapcsolatomban)menekultem hozzá.
Nem kevés ideig éltem ugy hogy en azt hittem minimum csak 2 pasival lehet járni.
Mikor sz.r valami az egyikkel akkor ott a másik, és igy "kisütik" komoenzálják egymást.
Tehát 1 pasi az csak egy fél pasi csak. Az meg nagyon kevés tud lenni mikor en meg tele vagyok vágyakkal hiánnyal (nem szexualisan értem hanem pl ha a párommal akarok lenni bújva aludni imádatban úszni stb, akkor ha balhézik vagy bármi, utál vagy köcsög, akkor kell a másik aki ezt kompenzálja megadja. Ergo 1 pasi erre képtelen. Mert tele van hiánnyal űrrel nekem igy az egész kapcsolat.)
16
hát...
Asszony egyedülálló barátnője bejelölt facebookon. Supermarketben összefutottunk. Csillogó tekintet, érdeklődés, kedvesség. Ráírtam. Lepattintott. Lehet egyből kávézni esetleg buxni kellett volna hívnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!