Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom, tanácstalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom, tanácstalan vagyok, mit kéne lépnem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal már több éve együtt vagyunk.

Rólam tudni illik, hogy az embereknél, nem csak a páromnál, hanem akiket elég közel tudok magamhoz, észreveszem még a legapróbb változásokat, ha furán kezdenek viselkedni.

A páromnál rá is kérdeztem van-e valami baj, amire nemleges választ kaptam.

Ugyanakkor az érzés, hogy van valami, amit nem mond el, nem múlt el, ott motoszkált bennem, de néha hajlamos vagyok túlreagálni is a dolgokat.

Nem volt szép dolog, kicsit nyomoztam (a személyes dolgaihoz, gépéhez, telefonjához nem nyúltam), aztán egy kamu profillal megtaláltam az egyik szexkereső applikáción, ahol kalandra hirdeti magát. Ez volt három hete, hogy megtudtam, nem szóltam róla neki, csak mindig felhozom a témát, hogy van-e valami baj a kapcsolatunkkal, amire inkább csak nekem ront, leüvölti a fejem, hogy fejezzem már be ezeket a kérdéseket. (Ez a túlzott védekező mechanizmus számomra még jobban alátámasztotta, hogy tényleg megcsalt.)

A végére még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy találtam egy 12-es gumit, amiben 11 gumi van, mi más fajtát használunk, ezt sose láttam.

Mindezt azért tettem, mert a megérzésem nem szokott cserbenhagyni és nem szeretem, ha hülyének néznek, és ez azért is fáj, hogy ilyenhez kellett fordulnom, mert nagyon szeretem.

Várjak, hogy lássam, fogy-e a gumi és utána hozzam fel neki a dolgot? Az szexkeresőn pedig mindig aktív, mikor nem vagyok itthon.

2024. aug. 19. 15:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyítékok lement, szembesít, kidob.
2024. aug. 19. 15:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szakítani, ugyan mi mást?
2024. aug. 19. 15:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezek után ez neked még kérdés, akkor maradj vele.
2024. aug. 19. 16:22
 4/13 Senior Séf ***** válasza:
8%
Első lépésben keresd meg a saját felelősségedet a történetben. Ha megcsalnak, nem mindjárt a másikra mutogatunk, mert a hűség nem tulajdonság, hanem állapot. Állapot, amit én tartok fenn a páromban, és amit ő tart életben bennem.
2024. aug. 19. 16:34
 5/13 anonim ***** válasza:
60%

#4:

Ne már! Nem tett pisztolyt a megcsaló fejéhez senki. Eldöntötte, hogy félrelép! Nyugodtan lehetett volna szakítani, vagy legalább nyitott kapcsolatot felhozni! A kérdező nem hibás azért, hogy félrement!

2024. aug. 19. 16:37
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

A hűség nem egy állapot, hanem egy döntés arról, hogy nem érek vissza annak a szeretetével és a bizalmával, akivel együtt vagyok.

Nem állapot, hanem jellem és értékrend kérdése.

2024. aug. 19. 17:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Várjak, hogy lássam, fogy-e a gumi és utána hozzam fel neki a dolgot?"

Azok után, amit leírtál, én mindent magyarázat nélkül lépnék ki az életéből.

De nyilván te tudod, hogy a te önértékeléseddel és önérzeteddel mi fér össze.

El kell-e érni a szakításhoz egy bizonyos számú megcsalást havonta.

Én azt sem értem, hogy sok nő egy ilyen helyzetben miért érzi úgy, hogy neki kell bizonyítékokat produkálnia.

Nekem bőven elég lenne, ha a páromat megtalálnám egy szexpartner keresőn.

De neked kell tudni, hogy te hova teszed a lécet.

2024. aug. 19. 17:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne várjál!!! Ez nem elég neked?? Szexhirdetés!! Már eleve a megcsalás ténye, és 12ből 11 gumi? Hát biztos, hogy vizilufinak használta. Mondd el neki, majd dobd ki!!! Lehet menni.
2024. aug. 19. 17:21
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

En kiprobalnám ha mellette vagyok is épp akkor is aktiv e.

Lehet ezer éves regisztrációja csak vagy vki lelopta a képét stb.

Nem ugy tűnik a pali az elmondottakbol mintba takargatnivaloja lenne. A felcsattanása lehet abbol is hogy mar agyára menték a kérdésekkel.

En figyelnék tovább.

2024. aug. 19. 17:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy rájöttél, megtaláltad a regisztrációt, és hogy lehetett annyi lélekjelenléted, hogy nem szembesítetted azonnal??? Eskü, nekem elszállna a fejem, és 1 órát nem várnék, nemhogy 3 hetet. Hogy tudtál esténként mellé feküdni?
2024. aug. 19. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!