Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szörnyű ember vagyok tudom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyű ember vagyok tudom, de hogyan küzdjek meg a démonjaimmal?

Figyelt kérdés
Amikor összejöttem a férjemmel, eléggé csapodár típus voltam. Fűvel-fával csináltam érzelmek nélkül, vele is így kerültem össze. Ő házasságban élt, majd elhagyta értem az akkori feleségét. Teltek az évek, megkérte a kezem, összeházasodtunk, most meg már lassan 2 éve a felesége vagyok. Azonban úgy tűnik kutyából nem lesz szalonna, megcsaltam a férjemet. Tudom hogy borzalmad vagyok, erre nem is kell emlékeztetni, magamtól is tudom. De hogyan tehetném ezt jóvá? Hogyan lehetne tiszta a lelkiismeretem? Az a baj, hogy itt nem csak arról van szó, hogy én megcsaltam őt, hanem arról is, hogy ilyen undorító módon jöttünk össze annak idején. Azóta nagyon megbántam és nagyon sajnálom az exfeleségét is és szeretném jóvá tenni de nem tudom hogyan...
aug. 18. 19:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem tudnia kéne róla elvégre a férjed és válni kéne, neked nem való a házasság.
aug. 18. 20:26
 12/29 anonim ***** válasza:

Manapság sok k...rva szaladgál az utcákon, akik 2 fillérét képesek eladni magukat, a gyerekeiket vagy a családtagjaikat. Ilyen világot élünk. Nem kötelező neki beállni a sorba, attól mert elesett:D

Elesett, de feláll/t és megy tovább:)

Még Isten sem vetette az ilyen nőre a követ, hanem mit is mondott a bűnösnek? Eredj el, és többet ne vétkezz. És mi történt az asszonnyal, elment, és többet nem vétkezett. A rá köveket dobálók meg elsomfordáltak.

aug. 18. 20:26
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem egy random valakivel feküdtem le. Olyannal akit mindig is szerettem. De persze ez a tény nem változtat azon hogy csalfa voltam...
aug. 18. 20:27
 14/29 anonim ***** válasza:
33%
10 Mondja el a férjének, el is kell mondani, ha áttörést akar a házasságába és nem akar válást.
aug. 18. 20:30
 15/29 anonim ***** válasza:

13 Akarsz áttörést, akkor hallgatsz az öregre, egykor mi is hallgattunk egy másik öregre, ő meg egy másikra.

Ha jó és tiszta forrásból van a tanács, csak ó gyümölcsöt aratsz.

Ha hamisságot/hazugságot vetsz-annak a gyümölcsét aratod.

A döntés mindig az adott egyén kezében van hogy él a lehetőségeivel és tisztán vagy hamisan ragadja azt meg.

aug. 18. 20:34
 16/29 anonim ***** válasza:
Menj el terápiára. Hidd el, ha valakinek az átlagostól eltérő a viszonya az intimitáshoz, akkor annak oka van. Ezek pedig sokszor rejtetten, a gyerekkorban, a szülők kapcsolatában lelhetőek fel. Egy jó pszichológus tud neked segíteni abban, hogy hogyan állítsd ezt helyre, és hogy hogyan kommunikálj erről a férjeddel.
aug. 18. 20:57
 17/29 anonim ***** válasza:

16 Szerintem ezen már túl van, sőt van aki szerencsés, mert a társa szereti hobby szinten a pszichológiát,és többet tudott segíteni neki mint 100 képzett.És már nyitott könyv a férj előtt minden.

Ha valakit "érdekes" emberek vesznek körül, és tisztában van a mérgező környezetével, akkor az pontosan tudja, hogy mit fognak ellene próbálni "adú-ászként". Ezért ha értelmes mielőtt a többiek lőnek-már eltöri a nyílvesszőjüket az illetőknek. Nem mondom, hogy könnyű lépés, de mindig főleg ha bebizonyosodik, hogy tökéletesen ismeri a mérgező közeget, akkor ilyenkor már hátra dől, és végig asszisztálja a müsort, csak most ő ül már a nézőtéren.Bár a többiek szerettek volna:) De hát ilyen az élet:D

aug. 18. 21:07
 18/29 anonim ***** válasza:
*De hát ilyen az élet:D A szereposztás mindig cserélődik, főleg ha odafent is így akarják:)
aug. 18. 21:10
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Ribizli
aug. 18. 21:56
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Ezert nem kéne incelekhez menni. Ja de másoknak meg nem kellesz másra.

Ez van.

aug. 18. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!