Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű ember vagyok tudom, de hogyan küzdjek meg a démonjaimmal?
Manapság sok k...rva szaladgál az utcákon, akik 2 fillérét képesek eladni magukat, a gyerekeiket vagy a családtagjaikat. Ilyen világot élünk. Nem kötelező neki beállni a sorba, attól mert elesett:D
Elesett, de feláll/t és megy tovább:)
Még Isten sem vetette az ilyen nőre a követ, hanem mit is mondott a bűnösnek? Eredj el, és többet ne vétkezz. És mi történt az asszonnyal, elment, és többet nem vétkezett. A rá köveket dobálók meg elsomfordáltak.
13 Akarsz áttörést, akkor hallgatsz az öregre, egykor mi is hallgattunk egy másik öregre, ő meg egy másikra.
Ha jó és tiszta forrásból van a tanács, csak ó gyümölcsöt aratsz.
Ha hamisságot/hazugságot vetsz-annak a gyümölcsét aratod.
A döntés mindig az adott egyén kezében van hogy él a lehetőségeivel és tisztán vagy hamisan ragadja azt meg.
16 Szerintem ezen már túl van, sőt van aki szerencsés, mert a társa szereti hobby szinten a pszichológiát,és többet tudott segíteni neki mint 100 képzett.És már nyitott könyv a férj előtt minden.
Ha valakit "érdekes" emberek vesznek körül, és tisztában van a mérgező környezetével, akkor az pontosan tudja, hogy mit fognak ellene próbálni "adú-ászként". Ezért ha értelmes mielőtt a többiek lőnek-már eltöri a nyílvesszőjüket az illetőknek. Nem mondom, hogy könnyű lépés, de mindig főleg ha bebizonyosodik, hogy tökéletesen ismeri a mérgező közeget, akkor ilyenkor már hátra dől, és végig asszisztálja a müsort, csak most ő ül már a nézőtéren.Bár a többiek szerettek volna:) De hát ilyen az élet:D
Ezert nem kéne incelekhez menni. Ja de másoknak meg nem kellesz másra.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!