Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek megalázóbb a helyzet? Terhes nőnek akit csal a férje vagy a szeretőnek aki nem tud arról hogy egy terhes nő várja haza a pasit ,akit szeret?
A pasinak, hogy egy riibanc.
Miért nők szégyelljék magukat egy pasi tettei miatt? Égessük is el őket, mint boszorkányokat?
Pont ilyen helyzetben voltam, én a szerető voltam aki semmit nem tudott a másik életéről.
Szerintem a terhes nőnek sokkal megalázóbb, hiszen sokkal több tiszteletet érdemelne, ehelyett a reciprokát kapja.
A szeretőnek nincs annyi dolog ígérve. Felé sem mutat tiszteletet, de egy sokkal “lazább” élethelyzet.
A szeretőnek mi lenne megalázó abban, amiről nem tud?Ha ki is derül, akkor sem megalázó, hoszen nem tudott semmiről.
A terhes feleség biztosan megalázva érzi magát, joggal.
Ki a hibás?Kizárólag a férfi.
"Szerintem a terhes nőnek sokkal megalázóbb, hiszen sokkal több tiszteletet érdemelne, ehelyett a reciprokát kapja."
A reciprokát? Mi vagy Te, drága? Matektanárnő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!