Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori hogy a feleseggel megjavul a helyzet aztán emiatt kidobod a szeretod mert mar nincs ra szukseg?
Figyelt kérdés
Röviden szár házassága volt emiatt szeretozott. Aztán a feleseggel rendbejottek a dolgok és emiatt a szerető kilett hajtva. Ez gyakori eset?jún. 8. 19:53
2/18 anonim válasza:
Sokszor nem is rossz a házasság, csak keresnek még 1 izgalmat, mert hát nekik az is jár... nem feltétlenül a "szár" miatt megy félre, csak kell az ego boost.
4/18 anonim válasza:
Megtettem. És se feleségem, se szeretőm.
5/18 anonim válasza:
Nálunk így történt. Én vagyok a feleség. Beleszeretett a nöbe(bár a mai napig tagadja), majd visszaszeretett belém.
13 éve vagyunk együtt,mióta kiderült 9 év telt el,s nem bánom,hogy megbocsátottam.
6/18 anonim válasza:
Pasik közt dolgozom, pillanatok alatt dobják a szeretőt, ha az érdekeik úgy kívánják.
7/18 anonim válasza:
Nem is kell megjavulni a helyzetnek. Mihelyt kiderülne vagy fennáll a veszélye általában a szeretőt dobják nem a családot.
8/18 anonim válasza:
élettárs/feleség = Egész világ > szerető 1 dologban 200%os a többi meg vagy nemszámít vagy sosem derül ki mert hazugságra épült kapcsolat.
Szeretőnél nem tudod biztosra mondani hogy fingással együtt is olyan megértő, elfogadó, imádó mint mikor csak nyalogatjátok egymást.
Olyankor ismegértő ha félválról szólsz neki, ahogy mindig is szoktál csak nem vele.
Szeretőnek a krém jut, nehéz megmondani hogy krémen túl is jó vagy csak arra.
10/18 anonim válasza:
Szeretőnek csak a krém jár? Nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!