Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez így most olyan bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így most olyan bonyolult helyzet lett nem voltatok? nem volt itt valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
én egy 25 éves nő vagyok és párommal 3 éve vagyunk együtt, tudom hogy elítéltek ezért de kicsit mindig is tetszett a barátja páromnak de úgy nem foglalkoztam vele a 3 év alatt, meg neki is van barátnője! meg soha nem is közeledtem úgy a barátjához ki mutatni se akartam! de az elmúlt hetekben valahogy meg változtak a dolgok, felgyorsultak mert a párom barátja egyre többet kezdet beszélgetni velem, sőt udvarolgatni kezdet amit próbáltam vissza utasítani! de amikor egyszer meg ragadott és megcsókolt annak már nem tudtam ellenállni, meg történt köztünk az a dolog és csodálatos volt, szexuálisan teljesen össze illünk! de még is nem tudom hogy mit is érzek! ő szeretné ha el mondanánk a barátomnak ő meg az ő barátnőjének! de nem tudom hogy most szerelmes vagyok vagy csak ilyen fellángolás? páromat is szeretem! ez így most olyan bonyolult helyzet lett nem voltatok? nem volt itt valaki hasonló helyzetben? nem tudna valaki segíteni?

2024. aug. 11. 19:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Ne mondd el neki a megcsalást, mert rosszul végződhet! Ugye, nem akarsz a híradóba bekerülni?
2024. aug. 12. 23:08
 22/23 anonim ***** válasza:
20 év körüli vagy max, ugye?
2024. aug. 14. 13:38
 23/23 anonim ***** válasza:

"ő szeretné hogy vele legyek"

"ő szeretné ha el mondanánk a barátomnak ő meg az ő barátnőjének"

Te mit szeretnél?

aug. 15. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!