Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez így most olyan bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így most olyan bonyolult helyzet lett nem voltatok? nem volt itt valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
én egy 25 éves nő vagyok és párommal 3 éve vagyunk együtt, tudom hogy elítéltek ezért de kicsit mindig is tetszett a barátja páromnak de úgy nem foglalkoztam vele a 3 év alatt, meg neki is van barátnője! meg soha nem is közeledtem úgy a barátjához ki mutatni se akartam! de az elmúlt hetekben valahogy meg változtak a dolgok, felgyorsultak mert a párom barátja egyre többet kezdet beszélgetni velem, sőt udvarolgatni kezdet amit próbáltam vissza utasítani! de amikor egyszer meg ragadott és megcsókolt annak már nem tudtam ellenállni, meg történt köztünk az a dolog és csodálatos volt, szexuálisan teljesen össze illünk! de még is nem tudom hogy mit is érzek! ő szeretné ha el mondanánk a barátomnak ő meg az ő barátnőjének! de nem tudom hogy most szerelmes vagyok vagy csak ilyen fellángolás? páromat is szeretem! ez így most olyan bonyolult helyzet lett nem voltatok? nem volt itt valaki hasonló helyzetben? nem tudna valaki segíteni?

aug. 11. 19:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%
Gondolod át, tervezel-e a mostanival hosszú távon. Illetve ő akar-e téged komolyan. Azt is gondold át melyik keres jobban, melyik mennyire értelmes, lehetne-e jó apa, milyen a családjuk, szüleik.
aug. 11. 23:03
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
Ez az a helyzet, ahol neked szakítanod kéne a pároddal, ezt a szarfszút meg ki kell bsznod a picsába. Brokódexet megszegni még a megcsalásnál is rosszabb.
aug. 12. 00:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

8!

Te nagyon sz*r nőket fogták akkor ki vagy nem tudsz mindent megadni a nőnek amire vágyik (legalább egy minimum szintet)

6 éve vagyunk együtt a férjemmel de eszembe sem jutna megcsalni mi t előtte sem senkit.

Ha valami nem jó és nem lehet rajta javítani akkor szépen lehet külön folytatni

aug. 12. 04:55
 14/23 anonim ***** válasza:
Hat csak azert, mert jo volt a szex a masikkal nem biztos, hogy mas dologban osszeilletek. De az ilyenek mint te, ugyis a pncijukkal gondolkoznak. A parodat nem szereted es meg csak nem is tiszteled, utolso alja ember csinal olyat, hogy a parja baratjaval lefekszik (mondjuk az mas ekrdes, hogy ez a “barat” sem er egy lyukas garast sem). Mondd el szepen a parodnak, o majd ha van egy kis esze kidob, de ne aggodj, hiaba akarnal osszejonni a masik sraccal, biztos vagyok benne, hogy nem fogja miattad dobni a baratnojet :D
aug. 12. 07:44
 15/23 A kérdező kommentje:
annyira köszönöm a nem bántó válaszokat és akik tényleg segítséget akarna adni ebben! próbálok helyesen dönteni, mert bár tudom nem hiszitek el de szeretem páromat is! és igen nagyon jó volt és igen van fellángolás a barátjával! ő szeretné hogy vele legyek és el mondani ezt a dolgot páromnak, és barátnőjének! de ez olyan nehéz, nem tudom mi legyen
aug. 12. 16:32
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
Akkor mondd el a párodnak, ha már annyira szereted, aztán majd ő eldönti, hogy mi legyen! Persze smacizni azt tudtál, de kinyitni a szádat, azt nem.
aug. 12. 19:09
 17/23 anonim ***** válasza:
23%
De minek kéne elmondani a megcsalást? Ez olyan alja dolog. Elég csak a szakítás tényét közölni, és ennyi. Max. annyit, hogy beleszerettetek valaki másba. Minek fájdalmat okozni azzal, hogy tudhatod a másik féllel, hogy amúgy megcsaltad? Értelme semmi.
aug. 12. 19:21
 18/23 anonim ***** válasza:
Jobb ha te mondod el mintha esetleg később a srác tenné
aug. 12. 19:40
 19/23 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy a csaj itt dilemmázik, hogy jajj ezek után, hogy jót smacikázott, maradjon-e a pasijával, vagy az újat válassza-e, erre írtam, hogy mondja el a pasijának, ha ő nem tud dönteni, majd a "szerelme" dönt helyette. Amúgy is nálam az őszinteség az első szóval én ezt gondolom, hogy meg kellene mondani, aztán lezárni a kapcsolatot.
aug. 12. 19:45
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"meg történt köztünk az a dolog és csodálatos volt, szexuálisan teljesen össze illünk!"

Ez nem csak smacinak tűnik

aug. 12. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!