Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez jó bosszú megcsalás után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó bosszú megcsalás után?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy a barátom egy 30-as évei végén járó nővel csal meg 1 éve.

Én 23 vagyok...:)

Megszakítottam vele minden kapcsolatot. A kapcsolat alatt eléggé meghíztam, régen nagyon vékony sportos voltam, egy ideje semmi sport, és meghíztam, valamint nem figyeltem oda emiatt az öltözködésemre sem annyira, otthonülős lettem.

Amikor összejöttünk, jól öltöztem, megvolt az életem, sokat foglalkoztam magammal.

Az a tervem,hogy visszanyerem azt, aki régen voltam, lefogyok, elkezdek többet törődni magammal. Hadd lássa mit veszített.

Mit gondoltok erről?

aug. 11. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban magad miatt tedd. Egészség és önbecsülés miatt.
aug. 11. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha változtatni akarsz azt magad miatt tedd ne másért, nőlj fel.
aug. 11. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem összességében ez nagyon jó bosszú. Jól érezni magad a börödben, törődni magaddal fizikailag és mentálisan, boldognak lenni. Tökéletes.

Utána pedig amikor továbbléptél rájössz, hogy ez nem amiatt volt jó mert bosszú volt, hanem mert megtaláltad magadat. Mert nem az ő élete része vagy, hanem vannak saját dolgaid, amik feltöltenek. És akkor már nem is fog érdekelni, mert rájössz, hogy neked így jó.

Sok sikert a céljaidhoz! Érezd jól magadat!

aug. 11. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi miatt hiztal meg a kapcsolat alatt?

A volt parod sajnos foghatja arra, hogy elhidegult toled a kulsod miatt, es azert tette amit tett. Amit nem partolok, sot!! A megcsalas az o sara, gusztustalan. De a kapcsolatotok tonkremeneteleben mind a ketten hibasak vagytok.

A kovetkezo kapcsolatodban ne hagyd el magad. Nem a masik miatt, hanem onmagad miatt.

aug. 11. 15:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos a covid alatt híztam meg.
aug. 11. 15:44
 6/8 BohócKolbász ***** válasza:
100%

Tetszenek a terveid. Az egyik volt osztálytársam ugyanígy járt a barátnőjével. Ő is sajnos elhanyagolta magát, és slamposabb lett mint amikor megismerkedtek. Oké, ők találták külön-külön párt. De a srác nekem ugyanezeket mondta mint amiket most itt te írtál.

A sport jó dolog. Ha valóban szerettél mozogni, és hiányzik is a mozgás, az aktívabb élet akkor csináld, de csakis akkor. Legyél fitt, szexi, csinos. DE MAGADÉRT. Hogy a tükörben mosolyoghass. :)

Szurkolok neked hogy visszanyerd a formád.

aug. 11. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:
semmi keresni valója a terveidben hogy az ex mit szól hozzá..
aug. 12. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha ez neked jó motiváció, hát legyen. De azért arra figyelj, hogy ne ez legyen az életed, hogy neki megmutatni milyen jó nő lettél, mert csak hülyét csinálsz magadból és mindenki körberöhög majd, hogy még mindig az 5 éve szakított ex pasidon pörögsz.
aug. 14. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!