Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a munkahelyen történő viszony?
Eddig minden munkahelyen volt viszonyom és/vagy párom.
júl. 29. 09:39
Eddig 3 munkahelyem volt, legelső nap tudtam, ki kivel kavar, ki kit hagyott ott másért.
Az exférjem megcsalt az egyik új kolleganőjével, véletlen vettem észre a chatelgetést. Ezt megbocsátottam, aztán mindenhogyan megcsalt vele... Én is ott dolgoztam anno, szinte mindenki tudott róla, mi folyik bent. Hónapokkal később tálalt ki nekem valaki, de akkor már rég elköltöztem.
júl. 29. 09:43
Nekem sosem volt. Férjemnek sem tudtommal.
Exem pedig minden munkahelyén megcsalt. Pontosabban 1 munkahelye volt, csak különböző helyeken dolgozott. Mindenhol talált valakit, akivel megtette.
Erre a szakítás után derült fény.
júl. 29. 09:43
Szerintem csak ott nincs munkahelyi viszony, ahol nem adottak a feltételek. De az, hogy most itt ki mit ír az miben befolyásolja a párod és a kolléganője viszonyát? Vagy gondolod egyikük kiírja majd ide a kérdésed alá és így majd lebuknak?
júl. 29. 10:10
5/14 A kérdező kommentje:
#1 tényleg? Hogy hogy mesélj már, akár priviben
6/14 A kérdező kommentje:
#4 adott a helyzet, együtt takarítanak szobat egy panzióban. Nem gondolnám azt hogy ki írják, csak ilyen közvélemény kutatást akartam
Statisztikák alapján elég gyakori, legtöbb megcsalás ott történik. Már ahol adottak ehhez a feltételek, én például programozóként dolgozom és nálunk nincsenek nők. 😭
júl. 29. 10:44
Sok helyen nem dolgoztam, úgyhogy az én tapasztalatom nem túl releváns.
Egyik munkahelyemen csak nők voltak, a másik helyen mikor elkezdtem dolgozni még friss kapcsolatban voltam, szerelmesen így abszolút nem tudott más érdekelni.
A jelenlegi munkahelyemen volt viszonyom.
Kölcsönösen éreztük, hogy valami van (és mint kiderült mások is) pedig alig-alig beszéltünk pár mondatot.
Mindketten így elszenvedtünk kb egy évet (mindketten kapcsolatban voltunk) aztán az egyik karácsonyi bulin kibukott belőlünk minden.
Fizikai megcsalás mondjuk nem volt "csak" érzelmi de az elég rendesen...
Nem lett jó vége.
júl. 29. 10:44
Az változo hogy mennyire alakul viszonnya a dolog, es hogy lesz e belöle fizikai vagy ahogy előttem is írták megmarad érzelmi szintem de nagyon sokszor előfordul az ilyen.
júl. 29. 11:01
Őszintén szólva, nem tudom, nálunk mennyire gyakori, mert bizonyos sztorikat évek távlatából tudtam meg... azért aki egy cseppet is okos, nem mindenki szeme láttára-füle hallatára csinálja, főleg ha az tényleg csak viszony (szóval legalább az egyik szerető vagy csak szex alapú), aztán egy-két ember jön rá vagy egy-két ember előtt buknak le, akik csak egy-két embernek adják tovább az infót. 1 olyan esetről tudtam, amikor a munkahelyen jöttek össze és tényleg párkapcsolat volt, meg 1 olyan eset volt, amikor részegen irodai buliban történt egy dolog, amin aztán mindenki csámcsogott és lehetetlen volt nem tudni róla (én nem is voltam ott, aztán 3 napon belül megtudtam :D). Azóta volt olyan 5-6 sztori, ami kézen-közön kiderült, de ebből volt olyan is, ami a másik európai irodában történt, tehát olyanok között, akikkel együtt dolgozunk, de nem egy légtérben.
júl. 29. 11:11
Kapcsolódó kérdések: