Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyerekek nélkül elmentünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekek nélkül elmentünk nyaralni a férjemmel. Később kiderült , hogy nyaralas alatt , sutyiban a szeretőjének irt. 3 gyerek mellett válnátok?

Figyelt kérdés
júl. 25. 07:47
1 2 3 4
 11/31 retektorta ***** válasza:
78%
Nem tudom elhinni, hogy ez valós kérdés... Egy háromgyerekes nőnek azért van annyi élettapasztalata, hogy nem gyakorin kérdez véleményeket.
júl. 25. 09:34
 12/31 anonim ***** válasza:
10%
Én a gyerekek érdekeit nézném. Ha ezt leszámítva normális a kapcsolat (nem ordibáltok naponta, nem verekedtek stb), akkor csak az önérzetem miatt nem válnék. Talán meg is tudjátok oldani.
júl. 25. 09:38
 13/31 anonim ***** válasza:
76%

Ma Magyarországon HÁROM gyerek mellett én elsősorban az anyagiakat és a logisztikát mérlegelném, aztán adott esetben maradnék egy békés, kulturált lakótársféle viszonyban, magam sem elzárkózva egy szeretőtől.

Nyilván ha van saját, stabil, megfelelő színvonalú egzisztenciád, full home office és rugalmas munkád, amivel jól keresel és szintén betonstabil, emellett a gyerekek ovija/sulija/edzése/egyebe egy köpésre van, akkor el lehet gondolkodni... De nem ez az átlag 3 gyerekes anya Magyarországon :(

júl. 25. 09:45
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Többen javasolták, hogy ne menj vele sehová... Nyilván válnék, hát hülyének néz! Mit látnak a gyerekeitek?! Hogy apu következmények nélkül sumákolhat, anyunak meg mindent elbír a háta, semmi tartása nincs?!

júl. 25. 09:46
 15/31 anonim ***** válasza:

Gondolom azért nem egyértelmű a válasz, mert önérzetből nem tudod magadat se eltartani, lakhatást biztosítani, meg 3 gyereket nevelni, és minden tekintetben szükséged van arra a tetű férjedre, aki rendre csak átver.

Én a helyedben nem engedném ilyen könnyen, hanem kiszipolyoznám, ameddig tudom. ha ő megkeseríti az életedet, te se légy rest!

júl. 25. 11:52
 16/31 anonim ***** válasza:
Előbb ügyvédet keresnék a lehetőségeimet megtudakolva, majd válnék.
júl. 25. 12:05
 17/31 anonim ***** válasza:
Azt gondoltad, hogy nem ír a szeretőnek csak mert földrajzilag másol vagytok?
júl. 25. 13:03
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hűségem eddig tartana…. És eddig is tartott, amikor én voltam egyszer ilyen helyzetben. Ha bármilyen oknál fogva nem válunk, akkor onnantól nekem is nyitott a kapcsolat minimum szeretőnek, de ha jön egy arra alkalmas, akkor elmegyek vele. Ezt meg is mondtam a férjemnek annak idején.
júl. 25. 14:40
 19/31 anonim ***** válasza:
Először megtervezném a menekülésemet, otthagynám a 3 gyerekkel, utána válnék.
júl. 25. 15:07
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Jó, magyarul nem tudsz egyedül maradni 3 gyerekkel szóval muszáj elviselned ezt.

Mi a kérdés? Úgysem válsz.

júl. 25. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!