Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi gondoltok arról, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi gondoltok arról, aki közvetve részt vesz megcsalásban? Voltatok már együtt így valakivel, akinek közben párja volt?

Figyelt kérdés

Szoktatok titkos alkalmi szex kapcsolatot létesíteni, vagy mondjuk extra baráti (szeretői) viszonyt folytatni olyan emberrel, akiknek közben van párkapcsolata (felesége/férje, barátja/barátnője)? Ha igen, nem zavar a tudat, hogy veletek csalja az illető a párját? Vagy ezt elítélitek és nem tudtok ebben a tudatban nyugodtan együtt lenni valakivel?

Szóval az én helyzetem, hogy találkoztam egy férfival, akinek van élettársa. Mindketten nagyon jól éreztük magunkat. Én alapból nem szoktam csak úgy alkalmizni, de néha azért én is kívánom a szexet és a testi örömöket, vele pedig tök jó volt a hangulat, az összhang, baráti viszony alakult ki mondhatni. De közben bennem van, hogy velem csalja a párját.

Állítása szerint azért, mert a párja egyáltalán nem kívánja vele a szexet, teljesen frigid, nem tud vele erről beszélni a férfi, nem engedi magát sehogy sem. A férfi szereti és már 8 éve vannak együtt, nem akar vele szakítani, de közben neki lennének szexuális igényei, amit a párjával nem tud megélni. Hiába beszélt vele erről többször finoman és durvábban is. Még terápiát is javasolt neki elvileg. De a nő hajthatatlan, szerinte így normális, neki így jó. Tudom ez nem menti fel a férfit, ettől ez még megcsalás. Én próbáltam meggyőzni, hogy beszéljen a párjával őszintén, és kérje az engedélyét, hogy másokkal is lehessen együtt a szex miatt, mert ez nem helyes. Fordított helyzetben nekem sem esne jól. De nem akar vele erről beszélni, mondván úgy sem értené meg. Sajnálom nagyon a helyzetet, de közben én rosszul érzem magam.

júl. 23. 17:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Voltam megcsaló már és megcsalt is. Az én véleményem az, hogy ez a dolog mindig két emberen múlik: a férjen és a feleségen. Mindkettőnek figyelni kellene a másikra és energiát kell beletenni a kapcsolatba, hogy az tartósan működjön. Ha ezt valamelyik fél nem teszi meg, akkor a másik előbb-utóbb valamerre lépni fog. És ha a helyzetet bonyolítja a közös gyerek, vagyon, stb., akkor nem biztos, hogy a válás lesz az első, ami az eszébe jut a kielégítetlen félnek. Sajnos ez a téma nem fekete vagy fehér...

Szóval, ha nem te vagy ott, akkor majd más nő lesz, mert valószínűleg a férfi nincs otthon kielégítve. Ha nem tervezel vele hosszú távon, akkor érezd magad jól. A lelkiismeretével meg küudjön meg ő.

A gond a te részedről ott kezdődne, ha komoly kapcsolatot szeretnél tőle.

júl. 23. 23:29
 12/17 A kérdező kommentje:

Uhh sajnálom nagyon 😔 borzasztó lehetett ezt átélni. Én szingli vagyok ugye, de sosem csalnám még a párom. Ha valami nem jó közöttünk, nem jól érzem magam vagy már nem szeretem eléggé, megbeszélném vele.

Eddig úgy voltam vele, hogy nem az én bűnöm, semmi közöm hozzá, én csak jól érzem magam és direktben nem ártok senkinek. Mindegy, lezártem ezt, üzentem az illetőnek, hogy ezt így nyugodt szívvel nem tudom csinálni tovább, hiába vágyok rá. Lehet hazudik, de nekem eléggé őszintének tűnt.

Amúgy én sosem akarnék rosszat senki párjának és nem mocskolódnék így a háta mögött. De belegondolva, hogy milyen rossz ez, hogy engem csókol, velem szexel, kiéli magát velem, aztán hazamegy a párjához akit szeret, őt is megcsókolja...

júl. 23. 23:33
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja és én nem akarnék vele komoly kapcsolatot, csak jól akartam magam érezni.
júl. 23. 23:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, neked miért nincs fix kapcsolatod? Nem akarsz, csak kötetlent?
júl. 23. 23:40
 15/17 anonim ***** válasza:
68%

"Meg hogy nem főzök, aztán minden egyes nap otthon várta a meleg étel."

Ennyire gyenge emberismereted van? Vagy hogyan tudtál ilyen ritka nagy férget kifogni életed párjának? 🤣

49/F

júl. 23. 23:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Kérdező: túl lehet élni mindkét esetet :)

Én általában az őszinteség híve vagyok és az exemmel is többször beszéltünk, hogy mit szeretnék éj, mit ő. De nem volt változás. Aztán szóltam neki, hogy nem jó a szitu, ha így folytatódik, akkor valami megoldást fogok keresni. Erre az volt a válasza, hogy úgysem tenném. Megtettem és nem is bánom utólag.

Aztán ő lépett félre, mert állítólag nem figyeltem rá. Szerintem meg ő nem mondta el őszintén, hogy mit kíván, de a vére meg hajtotta. Van ilyen is.

11-es voltam.

júl. 23. 23:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#15 fogalmad sincs róla ezek szerint, hogy az emberek milyen undorító módon megjátszák magukat, akár évekig is. Aztán egyszercsak kibújik a szög a zsákból.
júl. 23. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!