Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kideríteni, hogy a páromnak viszonya van-e az új kolléganővel?
Figyelt kérdés
Olyan érzésem van, hogy van közöttük valami, furcsa a párom mostanság. Tegnap még az is hidegen hagyta, hogy fehérneműben nyitottam neki ajtót. Sok helyen írták, hogy beszélgetéseket találtak és úgy bukott le a párjuk, de ők egész nap együtt vannak hiába is néznék bele a telefonjába. Ki szoktam menni a munkahelyére, már az új kollégganő előtt is voltam kint sokat.kolléganő már haza megy mire oda érek. Párszor találkoztam is vele, nagyon nyályas. A női megérzéseim nem jót jeleznek, sok at féltékenykedtem már az új kolléganő miatt, sőt rengeteget..júl. 9. 08:31
11/11 Senior Séf válasza:
Így már világosabb a kép. A szerelemért felelős hormonok ugyanis fél-két év alatt bomlanak le. Ha ezt az időszakot túléli a szerelem, van remény a folytatásra. Az övé - úgy tűnik - múlóban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!