Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban vagy komolyabb párkapcsolatban volt olyan megcsalásotok ami nem derült ki ?
Nem. Viszont a páromnak (első igazi nagyon komoly és hosszú kapcsolatom) volt, ami sok év után derült ki. Ugyanúgy fájt, mintha akkor történt volna. Tönkre is ment a kapcsolatunk, pedig próbáltam túllépni rajta. De mindig eszembe jutott újra és újra.
Én meg nem vagyok ilyen megcsalós. Ha valami problémám van, akkor elmondom, nem zárom magamba. Annyira meg nem tud senki sem hirtelen elkábítani, elcsábítani, hogy pl. valami egyéjszakás kalandom legyen.
Persze, hogy volt neki. De én ezt elfogadtam, ugyanis minden nő ilyen, nem problémázok rajta, nyugodt vagyok, biztos a kapcsolatunk, érzelmek vannak, közös a célunk.
Szakítani azért nem szakítok, mert minden nő ilyen, hogy félrekur, amelyik meg nem, az fél vagy max 1-2 évig bírja, mert elmúlik a szerelem és a nő megy keresni új szerelmet.
Szóval nézőpont kérdése.
Én teljesen megértem az #1 válaszolót, ő biztos vagyok benne, hogy nő, és a pasija csalta meg. Csak azt nem tudja az #1 hogy ő is egy hűtlen, ha még nem volt az, majd az lesz, csak idő kérdése. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!