Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis kivel lehetne ilyen dolgot meg tenni?
Kukkoló, cookold úgy hívják a fickód fétisét.
Ha tevékenyen részt akar venni az aktusban, nem csak nézni, akkor meg hármasozás, 3some.
Sokan járnak swinger klubokba, ahol mindenki csinálhatja mindenkivel, kölcsönös beleegyezés alapján, az illető párja pedig nézi, vagy beszáll ő is, vagy csinálja közben mással.
Lehet, hogy a fickód homokbúvár, vagy biszex és nemcsak nézni akar téged a másik csávóval, hanem ő is részesülni akar a másik pasas áldásaiból...
Beszélgess vele szerintem sokat, hogy milyen perverz vágyai vannak még, aztán, ha azok nem egyeznek a tieddel, akkor gyorsan dobbants!
Ez a fétis csak akkor működik ha van irántad érzelme, féltékenysége (legalábbis az én esetemben).
Tehát a féltékenység szexuális izgalommá alakul.
Ez nem azt jelenti hogy nem szeret, de ha nagyon élvezel valakit akkor rögtön elkezd jobban kívánni téged,
mert már nem vagy a nője olyankor amikor nagyon kívánsz és élvezel egy másik pasit.
Szóval ha te mást kívánsz akkor ő jobban kíván téged.
Ha te nagyon élvezed mással a szexet, akkor ő jobban élvezi veled.
Ennek a fétisnek semmi köze más dolgokhoz, nem meleg és nem egyéb hajlamú.
Ha véletlenül van más hajlam pl meleg is, az csak véletlen és semmi köze egymáshoz.
Magamon azt érzem hogyha
minél több érzelmem van egy nő iránt, vagy nagyon vonzó szexuálisan és ha megcsalással átver az izgató.
Ha az engedélyem nélkül csal meg úgy hogy nem vagyunk nyitott kapcsolatban de még van iránta érzelmem, még mindig a pasija akarok maradni, neki is van érzelme irántam, ő sem akar szakítani, csak szexre kellett neki a másik pasi.
Tehát ha átver úgy hogy jót élvez mással, de nem akarunk szakítani és vannak egymás iránt érzelmeink.
Ez inkább olyan fétis hogy a nő élvezzen minél jobban más pasit és tegyen féltékennyé, van aki felizgul erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!