Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit mondjak még neki,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak még neki,hogy végre befejezze ezt az egészet?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm aki 31 éves és férjes,2 gyereke van,egy 16 éves sráccal folytat viszonyt.Én ezt nem nézem jó szemmel,de hiába beszélek neki,ha ez kiderül hatalmas balhé lesz,szét fogják szedni az emberek,ráadásul a srác a munkatársunknak az öccse.Azt mondja óvatosak,meg hogy ő is tudja,hogy ez nem helyes,nem is érti miért csinálja,de olyan jó vele minden. Én a srácban sem bízok,szerintem tuti,hogy tudnak róluk a haverjai,valahogy nem tudom elhinni,hogy senkinek nem beszélt róla.Én csak jót akarok neki,hogy érthetném meg vele,hogy fejezze ezt be?
jún. 15. 14:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szakitottam meg baratsagot azert, mert a baratnom evekig alibinek hasznalt, mikor velem talalkozott, odahivta a kanikat is. Mutogatta a megcsalos flortolos uzeneteket, stb. Meguntam, en ebben nem veszek reszt.
jún. 17. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!