Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt tenyleg elhiszitek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tenyleg elhiszitek?

Figyelt kérdés

Aki 10en, 20on meg 30 es több éve van egyutt a férjével az tenyleg elhiszi hogy huseges a parja mondjuk 15 eve?

Lehetetlennek gondolom.

2-3 ev utan megunnak minket.

Csak annyi naiv, nővel, feleseggel talalkozok hogy döbbenet hogy tenyleg abban a tudatban elnek hogy legalabb 1x megcsalta volna a ferjuk.

Es pont ezt jatszak ki a ferfiak.

2024. jún. 12. 13:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
10, nyilván akinek nincsenek problémái, az nem ír róluk. Boldog kapcsolatokról, amikben nincs semmi konfliktus, nem születik könyv meg film.
2024. jún. 12. 15:15
 12/24 anonim ***** válasza:
15%

11

Ez aztán az érv. :))

2024. jún. 12. 15:17
 13/24 anonim ***** válasza:
53%

Ez nem érv, ez a valóság. Úgy épül fel egy sztori, hogy kell bele konfliktus, bonyodalom, akármilyen műfajról beszélünk.

Te néznél olyan másfél órás filmet, amiben egy pár boldogan reggelizik, boldogan elmegy dolgozni, boldogan hazamennek, boldogan vacsoráznak, beszélgetnek, és nem történik semmi?

2024. jún. 12. 15:21
 14/24 anonim ***** válasza:
15%
Hagyjuk már, annyira ostoba ez az érvelés... Gondolom a válási statisztikákra is van valami okosságod ugye? Áh nem, itt minden rendben van.
2024. jún. 12. 15:23
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Azokat nem ismerem. De a válás oka mindig megcsalás?
2024. jún. 12. 15:26
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

15

Természetesen nem mind, de jelentős részük igen. És nyilván sok házasság ilyen-olyan egyéb okból fennmarad a megcsalás ellenére is, sokban pedig ki sem derül.

2024. jún. 12. 15:29
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Az exemmel 14 évig voltam együtt, nagy szerelem, anyós az első pillanattól kezdve megmondta, hogy addig nem nyugszik amíg nem választ szét.. Sikerült.. Ezt csak azért írom, hogy világos legyen, nem a kapcsolattal voltak gondok. Szóval 14 év alatt egyszer sem csaltam meg, fogadni mernék, hogy ő sem engem.. Hisz kb éjjel nappal együtt voltunk még munkában is. Szóval van ilyen.

Meg aztán miért a férfiak? Mégis ha a férfi csal akkor kivel? Oda nő nem kell? Nem 50-50? Vagy az összes nős pasira a szabad tinilányok buknak? A feleségek meg mind hűséges..

Szóval hülyeség ez a kérdés.

2024. jún. 12. 16:08
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, én a magam részéről tizenéve hűséges vagyok. Nyilván róla nem tudok 1000%-os bizonyossággal nyilatkozni, de feltételezem, hogy ha ÉN hűséges tudtam maradni, akkor ez nem egy lehetetlen küldetés, és minthogy bízom benne, itthonról dolgozik, ahogy én is, a barátait ismerem (közös a baráti körünk), abszolút megbízom benne. Egy kapcsolat bizalom nélkül meg nem is működik egyáltalán, szóval inkább mondom azt, hogy róla nem feltételezem, hogy megcsalna, magamból indulok ki, minthogy gondoljam azt, hogy egy ponton úgyis megcsalt vagy megcsalna, és ezzel szabotáljam a saját boldogságom is.
2024. jún. 12. 16:45
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem, hogy itt miért a megcsalt felet szapulod hogy de szégyen, hogy nem fogadja el, hogy a férfiak félre lépnek mert kell nekik az újdonság, és nem a hímringyókat szidod, amiért képesek ezt megtenni a párjukkal, gyerekük anyjával és képesek eldobni azt a sok évet amit együtt töltöttek:DD

Kezdtek kifogyni az okokból, amiért utálkozhattok a nők felett, kellett valami új?:D

2024. jún. 12. 17:02
 20/24 A kérdező kommentje:

18as na te aztan bűn naiv vagy.

K.... ról hallodtal mar?

2024. jún. 13. 10:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!