Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt tenyleg elhiszitek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tenyleg elhiszitek?

Figyelt kérdés

Aki 10en, 20on meg 30 es több éve van egyutt a férjével az tenyleg elhiszi hogy huseges a parja mondjuk 15 eve?

Lehetetlennek gondolom.

2-3 ev utan megunnak minket.

Csak annyi naiv, nővel, feleseggel talalkozok hogy döbbenet hogy tenyleg abban a tudatban elnek hogy legalabb 1x megcsalta volna a ferjuk.

Es pont ezt jatszak ki a ferfiak.

2024. jún. 12. 13:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Pedig létezik ilyen hidd el.
2024. jún. 12. 13:58
 2/24 A kérdező kommentje:

"Legalabb 1x ne csalta volna meg... "

Bocsanat javitottam.

2024. jún. 12. 13:59
 3/24 A kérdező kommentje:
Letezik. 5-10%-a a pasiknak, ferjeknek. De ennyi.
2024. jún. 12. 14:02
 4/24 anonim ***** válasza:
56%

Én elhiszem, hogy léteznek teljesen monogám beállítottságú emberek, de ALAPVETŐEN nem hiszek a monogámiában.

Hogy mást ne említsek, jártam már egy-két céges rendezvényen, és láttam, hogy házas férfiak és nők miként viselkednek.

A nagy többséggel ellentétben én nem ítélem el őket. Én úgy látom, hogy a legtöbb ember nem mozog kényelmesen a monogámia keretrendszerében, csak sokan nem vallják be. Inkább hazudnak, akár önmaguknak is.

Egy szóval, hiszek benne, hogy vannak maximálisan hűséges személyek, de nem hiszem, hogy a többség az lenne.

2024. jún. 12. 14:08
 5/24 anonim ***** válasza:
84%
De miért a férfiakra hegyezed ezt ki? Nő vagyok, de basszus mennyi riherongy van aki nyugodtan félrekefél, szeretőt tart miközben párja, férje, családja van míg a férfi hűséges. 50-50. Nem a nemektől függ hanem a személyiségen.
2024. jún. 12. 14:09
 6/24 anonim ***** válasza:
34%

Nek játszok ki semmit. Normális nőt nem csalok meg.

F

2024. jún. 12. 14:10
 7/24 anonim ***** válasza:
61%
Nem*
2024. jún. 12. 14:10
 8/24 anonim ***** válasza:
61%
Tudom, hogy az ember nem mondogám. Bárcsak boldog tudatlanságban maradtam volna és ne tudtam volna meg teljes részletességgel a viszonyukat....
2024. jún. 12. 14:21
 9/24 anonim ***** válasza:
86%

Miért lenne kötelező, hogy mindenki félrelépjen?

Mert 50 embertől ezt hallottad? mert ezt írták közösségi oldalakon? mert ezt mondták a barátaid? mert ezt látod minden filmben és videóban?

2024. jún. 12. 14:51
 10/24 anonim ***** válasza:
24%

9

Nos igen, ha a környezetünkben, többszáz év irodalmában, statisztikákban és a médiában is látunk valamit, akkor az emberi természet hajlamos rá, hogy valóságosnak tekintsen egy problémát. Tudom, fura.

2024. jún. 12. 15:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!