Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt tenyleg elhiszitek?
Aki 10en, 20on meg 30 es több éve van egyutt a férjével az tenyleg elhiszi hogy huseges a parja mondjuk 15 eve?
Lehetetlennek gondolom.
2-3 ev utan megunnak minket.
Csak annyi naiv, nővel, feleseggel talalkozok hogy döbbenet hogy tenyleg abban a tudatban elnek hogy legalabb 1x megcsalta volna a ferjuk.
Es pont ezt jatszak ki a ferfiak.
"Legalabb 1x ne csalta volna meg... "
Bocsanat javitottam.
Én elhiszem, hogy léteznek teljesen monogám beállítottságú emberek, de ALAPVETŐEN nem hiszek a monogámiában.
Hogy mást ne említsek, jártam már egy-két céges rendezvényen, és láttam, hogy házas férfiak és nők miként viselkednek.
A nagy többséggel ellentétben én nem ítélem el őket. Én úgy látom, hogy a legtöbb ember nem mozog kényelmesen a monogámia keretrendszerében, csak sokan nem vallják be. Inkább hazudnak, akár önmaguknak is.
Egy szóval, hiszek benne, hogy vannak maximálisan hűséges személyek, de nem hiszem, hogy a többség az lenne.
Nek játszok ki semmit. Normális nőt nem csalok meg.
F
Miért lenne kötelező, hogy mindenki félrelépjen?
Mert 50 embertől ezt hallottad? mert ezt írták közösségi oldalakon? mert ezt mondták a barátaid? mert ezt látod minden filmben és videóban?
9
Nos igen, ha a környezetünkben, többszáz év irodalmában, statisztikákban és a médiában is látunk valamit, akkor az emberi természet hajlamos rá, hogy valóságosnak tekintsen egy problémát. Tudom, fura.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!