Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, hívjuk mondjuk X-nek. Neki van egy gyerekkori haverja, Y, de Y jóban van X húgával is. X, Y és X húga gyakran jártak el együtt szórakozni régen, akkor ismerték meg Z-t, aki 1 éven át együtt volt X-szel. Később Z-ről kiderült, hogy nem hűséges, stb. ezért szakítottak, aztán nagyon sokáig nem jártak el együtt szórakozni.

Pár hónapja X a munkahelyén megismerte F-et, akiről kiderült, hogy ismeri Z-t. Elkezdtem gyanakodni, hogy X ismét kavar Z-vel a hátam mögött, ráadásul F is tett erre utalásokat. Mikor megkérdeztem erről Y-t, csak hebegett-habogott. Viszont X, Y, X húga újabban ismét eljárnak szórakozni. Vajon lehet X és Z közt valami?

Egyébként X húga azt mondja, hogy D látta Z-t kézenfogva sétálni egy fiúval (talán M-mel, aki Y kollégája.)

Szerintetek joggal gyanakszom?

2024. jún. 11. 07:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

A Grace klinika volt ilyen, igy kezdődött 🤣🤣🤣 mindeki volt mindenkivel.

Na itt egy szereplő kapjon egy gombás fertőzést, letarolja a gruppen csapatot 😂

2024. jún. 11. 23:17
 32/33 anonim ***** válasza:
Szerintem megcsalt.
2024. jún. 11. 23:19
 33/33 anonim ***** válasza:
#30 ez nem bátorság kérdése, egyszerűen fájdalmas hogy valakinek ennyi szövegértése és logikája sincs és még itt dicsekszik is vele jó néhány ember.
2024. jún. 12. 05:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!