Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt?
Van egy barátom, hívjuk mondjuk X-nek. Neki van egy gyerekkori haverja, Y, de Y jóban van X húgával is. X, Y és X húga gyakran jártak el együtt szórakozni régen, akkor ismerték meg Z-t, aki 1 éven át együtt volt X-szel. Később Z-ről kiderült, hogy nem hűséges, stb. ezért szakítottak, aztán nagyon sokáig nem jártak el együtt szórakozni.
Pár hónapja X a munkahelyén megismerte F-et, akiről kiderült, hogy ismeri Z-t. Elkezdtem gyanakodni, hogy X ismét kavar Z-vel a hátam mögött, ráadásul F is tett erre utalásokat. Mikor megkérdeztem erről Y-t, csak hebegett-habogott. Viszont X, Y, X húga újabban ismét eljárnak szórakozni. Vajon lehet X és Z közt valami?
Egyébként X húga azt mondja, hogy D látta Z-t kézenfogva sétálni egy fiúval (talán M-mel, aki Y kollégája.)
Szerintetek joggal gyanakszom?
A Grace klinika volt ilyen, igy kezdődött 🤣🤣🤣 mindeki volt mindenkivel.
Na itt egy szereplő kapjon egy gombás fertőzést, letarolja a gruppen csapatot 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!