Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, hívjuk mondjuk X-nek. Neki van egy gyerekkori haverja, Y, de Y jóban van X húgával is. X, Y és X húga gyakran jártak el együtt szórakozni régen, akkor ismerték meg Z-t, aki 1 éven át együtt volt X-szel. Később Z-ről kiderült, hogy nem hűséges, stb. ezért szakítottak, aztán nagyon sokáig nem jártak el együtt szórakozni.

Pár hónapja X a munkahelyén megismerte F-et, akiről kiderült, hogy ismeri Z-t. Elkezdtem gyanakodni, hogy X ismét kavar Z-vel a hátam mögött, ráadásul F is tett erre utalásokat. Mikor megkérdeztem erről Y-t, csak hebegett-habogott. Viszont X, Y, X húga újabban ismét eljárnak szórakozni. Vajon lehet X és Z közt valami?

Egyébként X húga azt mondja, hogy D látta Z-t kézenfogva sétálni egy fiúval (talán M-mel, aki Y kollégája.)

Szerintetek joggal gyanakszom?

2024. jún. 11. 07:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, vannak ilyen "baráti" körök, ahol mindenki volt már mindenkivel, kész kapcsolási rajzot lehetne róluk készíteni.

Nem baj, igyatok rá egyet!

2024. jún. 11. 09:05
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
#10 ez simán elmenne egy szövegértés feladatnak😂
2024. jún. 11. 09:09
 13/33 anonim ***** válasza:
16%
Az egy dolog hogy elég hülyén írta ki a kérdező, de az hogy ennyien nem képesek követni az oktatási rendszer csődje.
2024. jún. 11. 09:44
 14/33 anonim ***** válasza:
22%

És egy valaki azt írja, hogy megértette, és feltesz értelmező kérdéseket, erre őt meg lepontozzák.

Mindenki, aki arra panaszkodik, hogy "Jaj hát nem értem, jaj" az zöld pacsit kap...

Mintha sikkes lenne hülyének lenni. Általános iskola szint

2024. jún. 11. 09:47
 15/33 Laylah ***** válasza:
100%
9., a megfogalmazás szerint X / Ádám nem a kérdező pasija, mivel úgy írta, hogy "van egy barátom", nem pedig úgy, hogy "a barátom".
2024. jún. 11. 09:53
 16/33 Laylah ***** válasza:
100%
Ja de várj, a fő kérdésben pedig megcsalásról van szó... én már nem tudom követni, hogy most akkor X / Ádám A barátja vagy EGY barátja a kérdezőnek XD
2024. jún. 11. 09:55
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a leírásban csak kijelenti, hogy "Van egy barátom"... mintha azt mondaná "Van egy pasim" . Ott például nem úgy írnád, hogy "Van a pasim, nevezzük Xnek".

Kijelenti: Van egy barátom(pasim).

Nevezzük X-nek stb.

De nem világos teljesen, hogy X valóban a pasija-e, de nekem ez a sejtésem.

2024. jún. 11. 09:58
 18/33 anonim ***** válasza:
21%
Troll, de ne zavarjon titeket...
2024. jún. 11. 10:19
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
#13 bele se fogtunk az olvasásba😂
2024. jún. 11. 10:32
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
13. Szerintem meg ahogy a kérdező fogalmaz, az a kommunikáció csődje.
2024. jún. 11. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!