Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt?
Van egy barátom, hívjuk mondjuk X-nek. Neki van egy gyerekkori haverja, Y, de Y jóban van X húgával is. X, Y és X húga gyakran jártak el együtt szórakozni régen, akkor ismerték meg Z-t, aki 1 éven át együtt volt X-szel. Később Z-ről kiderült, hogy nem hűséges, stb. ezért szakítottak, aztán nagyon sokáig nem jártak el együtt szórakozni.
Pár hónapja X a munkahelyén megismerte F-et, akiről kiderült, hogy ismeri Z-t. Elkezdtem gyanakodni, hogy X ismét kavar Z-vel a hátam mögött, ráadásul F is tett erre utalásokat. Mikor megkérdeztem erről Y-t, csak hebegett-habogott. Viszont X, Y, X húga újabban ismét eljárnak szórakozni. Vajon lehet X és Z közt valami?
Egyébként X húga azt mondja, hogy D látta Z-t kézenfogva sétálni egy fiúval (talán M-mel, aki Y kollégája.)
Szerintetek joggal gyanakszom?
Z zy x xy zx xz zy xyz xzy zyk
YXZ YZY
Hát szerintem X és Z között semmi nem lehet,mivel X Y-t szereti,de arra is van esély,hogy még Z-t.
Úgyhogy szerintem itt Z jár a legrosszabban.
26
Oké, értettük, itt mindenki ostoba, csak te nem.
28
Azért bátor dolog valakit ostobának degradalni pusztán ennyi alapján. Szerintem meg az ostoba, aki nem beszel japánul. Ja, hogy te nem beszélsz? Hah, akkor egyértelműen hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!