Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt?
Van egy barátom, hívjuk mondjuk X-nek. Neki van egy gyerekkori haverja, Y, de Y jóban van X húgával is. X, Y és X húga gyakran jártak el együtt szórakozni régen, akkor ismerték meg Z-t, aki 1 éven át együtt volt X-szel. Később Z-ről kiderült, hogy nem hűséges, stb. ezért szakítottak, aztán nagyon sokáig nem jártak el együtt szórakozni.
Pár hónapja X a munkahelyén megismerte F-et, akiről kiderült, hogy ismeri Z-t. Elkezdtem gyanakodni, hogy X ismét kavar Z-vel a hátam mögött, ráadásul F is tett erre utalásokat. Mikor megkérdeztem erről Y-t, csak hebegett-habogott. Viszont X, Y, X húga újabban ismét eljárnak szórakozni. Vajon lehet X és Z közt valami?
Egyébként X húga azt mondja, hogy D látta Z-t kézenfogva sétálni egy fiúval (talán M-mel, aki Y kollégája.)
Szerintetek joggal gyanakszom?
Szerintem igen. Lehet, hogy az egész ABC-vel.
Ne már! Ne így írd ki a kérdést, mert semmit sem lehet érteni.
huhh. Ez így 2 nekifutásra is durva nekem.
Elkezdtem kapcsolási rajzot is gyártani, de feladtam.
Szerintem W a megoldás.
A barátod Ádám, neki a gyerekkori haverja Béla. Ádám húga Maris, aki jóban van Bélával. Ádám, Maris és Béla sokszor jártak együtt bulikázni, ahol megismerték Zsuzsót. Ádám összejött Zsuzsóval, akivel egy év után szakítottak, mert Zsuzsó félrekúrt.
Ádám pár hónapja melóban megismerte Fannit, akiről kiderült, hogy szintén ismeri Zsuzsót. A kérdező gyanakszik, hogy Ádám megint kavar Zsuzsóval az ő háta mögött, és Fanni is utalt szerinte erre. Béla, Ádám gyerekkori haverja nem válaszolt egyenesen a kérdezőnek, mikor erről kérdezte. Ádám, Béla és Maris megint elkezdtek bulizni járni együtt. Maris azt állítja, hogy Dani, akiről nem tudjuk, hogy kicsoda, látta Zsuzsót kézenfogva mászkálni egy pasival, aki talán Miki volt, Béla kollégája.
A kérdező arra kíváncsi, Ádám és Zsuzsó kavarnak-e megint.
1. Nem tök mindegy neked, kérdező?
2. Ennyiből senki nem fogja tudni megmondani.
Szerintem jó volt, ahogy kiírtad, elsőre megértettem. :D
A kérdésem az, hogy mi közöd X-hez? A pasid?
Meg amúgy ha Z-nek pasija van(M), akkor vajon ő is csalja a pasiját?
Továbbá XH (X húga) vajon megbízható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!