Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vannak olyan NŐk akik szívesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan NŐk akik szívesen élnének egy olyan kapcsolatban , amiben csalhatnátok az aktuális partnereteket/párotokat , miközben ő teljesen Hűnek kellene maradjon hozzátok?

Figyelt kérdés
Van olyan Nő aki szívesen élne egy ilyen férfivel , akit csalhatna kedvére?

2024. jún. 6. 00:00
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

De kis buta vagy! Van Nőm! Látom a lényeg nem jött le!..

De a diszkréció látom nálad nem játszik!

Egyébként meg mindegy , mert én ezt vállalom hogy egy cuckold vagyok!! 😉

dec. 3. 16:40
 22/39 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%

A cuckold szerintem undorító, legalábbis számomra borzalmas lenne, ha az aktuális párom azzal alázna meg, hogy a szeretője rám élvezne, megütne, megverne, megrugdosna, kiröhögne, leköpködne, leoltana. Ez nem az én világom, hogy fizikálisan vagy verbálisan egy nálam léptékekkel jobb kani így megalázzon, miközben éppen telepumpálja a párom.

Viszont a cuckold nem egyenlő a "hot wife" vagy "wife sharing" jelenséggel. Ebben simán részt vennék, legyen megbotránkoztató bárki számára is. Itt lényegében a távollétemben a barátnő/feleség eljárna valakihez, amíg mi ketten nem tudnánk találkozni. De ha már együtt élnénk egy háztartásban, talán még akkor is képes lennék belemenni, segíteni neki ruhát, illatot, sminket választani, hogy minél imponálóbb, izgatóbb, vonzóbb legyen a szexpartnere számára.

A párommal egyébként emiatt szakítottam, mert 99.999%, hogy megcsalt, s még annak ellenére is mindent tagadott, hogy felajánlottam neki egy, az utóbbihoz hasonló "életmódot", csak legyen hozzám őszinte. Eleinte nagyon izgatta, de az utóbbi időben teljesen elzárkózott, pedig a nyakamat rá, hogy valakivel összejárt. Minden apró jel arra utalt, hogy valami történik a hátam mögött. Nos, ez bántott a legjobban, hogy nem vallja be, s nem az, hogy hétvégén nem tudtunk találkozni és esetleg valakihez "ellátogat".

dec. 3. 16:52
 23/39 anonim ***** válasza:
Látta, hogy beteg vagy, inkább lelépett.
dec. 3. 18:30
 24/39 A kérdező kommentje:

Hát gyerekek , szerintem itt inkább azzal van a baj, hogy egyesek nem bírják elviselni azt ha valaki őszintén elmondja a véleményét , és próbál őszintén hozzá állni a másikhoz , legyen bármilyen fetise is az illetőnek!….

Teszitek a nagy ártatlan , “játék” helyett amit a partneretekkel megélhetnétek , inkább lefikázzátok a másik vágyait, fétiseit , de aztán pontosan ti vagytok azok , akik egy kapcsolatban titokban keresztbe kasúl csaljátok egymást >egymás háta mögött!!<

Játsza mindenki itt az állszentet , pedig garantálom hogy semmivel sem vagytok jobbak ti sem , akik itt oltogattok!!

Tehát ha nem tudtok pozitívat hozzá tenni a kérdéshez , akkor kérlek benneteket, a sok süket felesleges másiknak a lebetegezését meg hasonlókat lehetőleg mellőzzetek!

Köszönet előre is!

dec. 3. 20:45
 25/39 anonim ***** válasza:

"A párommal egyébként emiatt szakítottam, mert 99.999%, hogy megcsalt, s még annak ellenére is mindent tagadott"

Látta, hogy beteg vagy, inkább lelépett.

dec. 3. 22:01
 26/39 anonim ***** válasza:

24: azért azt csak nem gondolod komolyan, hogy minden nő hűtlen típus. Én egyszer nem csaltam meg senkit, és nem is fogok soha, mert a hányinger kerülget (egyszer egy álmom után, amiben más férfival voltam, konkrétan okádtam a wc-ben, és fos kapcsolatban sem léptem félre, pedig lett volna rá alkalmam elég vonzó férfival is). A megoldás erre az, hogy keresel olyan nőt, akinek ez oké, akinek meg nem, arra meg nem akarod ráerőltetni a fétisedet és nem sértegeted, és légbőlkapott dolgokkal nem is vádolod vagdalkozva.

(és igen, amikre te itt most okádsz, azok valid válaszok voltak a kérdésedre... azt kérdezted, vannak-e nők, nem azt, hogy csak az írjon, aki ilyen)

dec. 4. 10:53
 27/39 A kérdező kommentje:

Ez pontosan ugyan azt jelenti , hogy csak az irjon aki ilyen! …. (Szerintem)

De én azt nem tudom befolyásolni hogyha valaki nem ilyen , és mégis ír , és borzong , és ítélkezik, pedig nincs is megszólítva!…!!

Senkire semmi nincs ráerőltetve!!

Aki akar ír, aki nem azt nem lehet rá kényszeríteni!! De nem is volt ez a cél!

De ha érthetetlen valaki , és a kérdést magát sem érti meg, és értelmezni se tudja, azzal nem tudok mit kezdeni!

Nincs ráhatásom rá , hidd el! 😉

dec. 4. 11:12
 28/39 anonim ***** válasza:
Kérdező valami álmodozó, 18 éves kölyök lehet.
dec. 4. 11:12
 29/39 anonim ***** válasza:
27: pedig baromira nem ezt jelenti. A kérdés az, hogy vannak-e... a válasz az, hogy nem nagyon, a válaszokat nézve. Legközelebb írd félreérthetetlenül és konkrétan. "Csak az írjon, aki ilyen". Ennyi.
dec. 4. 11:18
 30/39 A kérdező kommentje:

#29.

Jól van okoska!.. 😅

Te az vagy aki mindent meg szakért!

Értem én! 😂

dec. 6. 08:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!