Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akadnak ki a megcsalason? Hiszen szerető csak szerető marad nem fog előrébb kerülni soha
Én azért akadtam ki, mert amikor én szülés utáni depresszióban szenvedtem, kétszer kórházba kerültem, mert összeestem (túlhajszoltam magam), addig a férjem egy kolleganőjével kezdett viszonyt.
Kitől várja az ember a támogatást, a megértést, ha nem a saját társától? Rosszban is ott kéne lenni a másik mellett, nem csak a jó időket élvezni.
El is hagyott egyébként a szeretőért később, de hónapok óta heti szinten vissza akar szerezni...csak én már belegebedtem abba az egészbe, túl sok volt a hazugság és az átverés. Mióta nem vagyok vele, nyugodtabb az életem a gyereké is.
Azért, mert szó szerint undorító. Már maga a gondolat is, hogy más nőbe dugta, mielőtt hazajött, aztán meg velem akar lefeküdni.
Hiányzik a fenének valami nemi betegség.
Ha megcsalna a férjem, biztos hogy kivágnám, mint macskát szarni.
Egyébként fordított esetben ő is engem.
#15 megfogalmazta amit erzek.
Legyen azzal a ferjem, akibe beledugta. Tobbe nem lenne gusztusom hozza. Es o is kibaszna engem, hozzateszem, joggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!