Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért akadnak ki a megcsalason...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadnak ki a megcsalason? Hiszen szerető csak szerető marad nem fog előrébb kerülni soha

Figyelt kérdés
Ez tény. H a szerető sosem lesz fokapcsolat csak 1 pótlék, akkor a megcsalt fel miért valik miert aggodik?

jún. 3. 20:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Vagy a szerető megtöri a kapcsolatot és majd egy harmadikkal továbbáll. Tipik.
jún. 3. 21:20
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

Én azért akadtam ki, mert amikor én szülés utáni depresszióban szenvedtem, kétszer kórházba kerültem, mert összeestem (túlhajszoltam magam), addig a férjem egy kolleganőjével kezdett viszonyt.

Kitől várja az ember a támogatást, a megértést, ha nem a saját társától? Rosszban is ott kéne lenni a másik mellett, nem csak a jó időket élvezni.

El is hagyott egyébként a szeretőért később, de hónapok óta heti szinten vissza akar szerezni...csak én már belegebedtem abba az egészbe, túl sok volt a hazugság és az átverés. Mióta nem vagyok vele, nyugodtabb az életem a gyereké is.

jún. 3. 21:28
 13/18 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Nem fog előrébb kerülni soha a szerető? Bocsi, de nagyon naiv vagy, ha azt hiszed nem minden esetben hagyja el szerető miatt valaki később a párját, sok esetben előfordul az amiről beszélek. Egyik kolléganőm pont így tett, szeretője volt évekig, majd egyszer csak összeköltözött a szeretőjével és elhagyta a férjét. 12 év házasság ment a kukába.
jún. 3. 23:15
 14/18 anonim ***** válasza:
31%
en csak azt nem ertem hogy azok a nok miert nem tudnak vonzodni a szingli ferfiakhoz es taszitjak magukat a szeretoi statuszba mindig.. ez valami betegseg lehet, vagy igy elik ki hogy mas notol elvehetnek valamit.
jún. 4. 02:10
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

Azért, mert szó szerint undorító. Már maga a gondolat is, hogy más nőbe dugta, mielőtt hazajött, aztán meg velem akar lefeküdni.

Hiányzik a fenének valami nemi betegség.

Ha megcsalna a férjem, biztos hogy kivágnám, mint macskát szarni.

Egyébként fordított esetben ő is engem.

jún. 4. 07:01
 16/18 anonim ***** válasza:
33%
#14 Erre hadd válaszoljak. Nincs (pszichés) betegség/probléma, nem is a másik nőről és a tőle való elvételről van szó. Csak kevés az igazán jó férfi, és annak 99%-a foglalt. Szingli férfi van rengeteg, csak vagy nem vonzóak, vagy más probléma van velük.
jún. 4. 07:15
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

#15 megfogalmazta amit erzek.

Legyen azzal a ferjem, akibe beledugta. Tobbe nem lenne gusztusom hozza. Es o is kibaszna engem, hozzateszem, joggal.

jún. 4. 10:24
 18/18 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Kérdező, komolyan mondod, hogy nem hallottál még olyanról, hogy valaki elhagyta a családját egy másik nőért? A volt főnököm, 3 kollégám 2 szomszédom is ezt tette, persze rengetegen vannak olyanok is akiknek kényelmesebb, vagy jobban megéri benne maradni a házasságban és közben kapcsolódni a szeretőhöz.
jún. 5. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!