Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éltétek meg ha szakított veletek a szeretőtök?
Én is jártam így! Utána rá pár hétre újból hiányoztam neki, és megkeresett, én pedig újból belementem. Természetesen rá másfél hónapra újra kidobott, annyi külömbséggel, hogy most már nem is közölte, csak letiltott,
Semmi mást nem jelentünk nekik, mint játékszerek, akit akkor dobnak ki amikor már nyűggé válik, és ha hiányuk van visszajönnek!
Ne aggódj visszafog jönni, a kérdés, hogy hagyod e magadat újra hülyének nézni! Ők addig játszmáznak ameddig hagyja a másik!
Vagy azért szakított veled, mert így akarja jóvá tenni a feleségének, vagy azért mert most rádunt, vagy mert épp van új nő a láthatáron aki izgibb mint te, majd ráun arra is és újbol lehetsz te a soros!
En vagyok az egyedulalló nő, azért hagyott el mert kezdett nyűggé válni neki, nem fog visszajonni hozzám 100%
Árvának és elhagyatottnak érzem magam, nagyon rossz. Kavarognak bennem a gondolatok, ő volt nekem az életembe, se barátok se senkim nincs rajta kívül, sokat sírok és üresnek érzem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!