Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért akadnak ki a megcsalason...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadnak ki a megcsalason? Hiszen szerető csak szerető marad nem fog előrébb kerülni soha

Figyelt kérdés
Ez tény. H a szerető sosem lesz fokapcsolat csak 1 pótlék, akkor a megcsalt fel miért valik miert aggodik?

jún. 3. 20:47
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Mai világban sajnos divat lett a megcsalas, de azt is látom h a hűtlen sosem hagyja el a családját a pótlékot tehát igazából szerintem nem kell aggódni.
jún. 3. 20:48
 2/18 A kérdező kommentje:
*pótlékért
jún. 3. 20:48
 3/18 anonim ***** válasza:
68%
Szia te a szerető vagy?
jún. 3. 20:50
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Mert a megcsalás csúnya dolog. Tök nyilvánvaló. Hogyha szeretted valaha a párod/házastársad/gyereked anyját-apját tiszteled akkor nem csalod meg. A hűség mindig döntés kérdése. Nem primitív neandervölgyi vagy hanem kifejlett emberszabású, tudsz gondolkodni, másokra tekintettel vagy. Örök hűséget fogadtál főleg a házastársadnak. Akkor annyit megérdemelne, hogy nem csalod meg inkább elválsz. Emberi erkölcs is létezik.
jún. 3. 20:51
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem én 1 elkeseredett egyedülálló nő vagyok aki ezt látja Magakorul és próbálom értelmezni a21 századi párkapcsolati dinamikáját.
jún. 3. 20:51
 6/18 anonim ***** válasza:
96%

Nem monogám beállítottságú nőként válaszolok.

A megcsalás egyrészt szexuálisan frusztrálja az emebreket. Ezzel nem tudok azonosulni, és egyszerűen nem ilyen vagyok. Másrészt viszont az árulás, a hazugság, a másik hülyének nézése az, ami fáj.

Az ígéretek megszegése, az hogy az egyik fél titokban, önkényesen felbontja a kapcsolat alapját képező "egyezséget".

Nem szexualitás kapcsán, de egyéb dolgokban nagyonis át tudom érezni, hogy ez mit jelent. Aki nem érti, hogy magával a CSALÁSSAL, az átveréssel, a folyamatos hazudozással mi a probléma, az gondolkodjon még egy kicsit.

jún. 3. 20:53
 7/18 A kérdező kommentje:
Nincs felbontva a Kapcsolat mert ezek sosem válnak el, nem is akarnak elvalni ez a lenyeg
jún. 3. 20:56
 8/18 anonim ***** válasza:
95%
Mert szarba se nézi a társát akivel együtt él, ígért neki valamit. Aki a megcsalás után marad az vagy a pénzt nézi, nem tudna hová menni, vagy síkhülye.
jún. 3. 20:56
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

7

Olvasd már el, amit írtam. Nem azt mondtam, hogy felbontja magát a kapcsolatot, hanem azt, hogy felbontja a kapcsolat alapját jelentő egyezséget, azaz a monogám jellegű hűséget.

jún. 3. 20:59
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"Miért akadnak ki a megcsalason? Hiszen szerető csak szerető marad nem fog előrébb kerülni soha"

Ebben ne légy biztos. Mindig van rá példa, hogy kidobja a szeretőért a párját...

jún. 3. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!