Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megbocsátható a feleségnek?
Több mint 12 év párkapcsolat után házasság, aztán jött is az első gyerek, majd ezután nem sokkal a feleség megismerkedett egy pasival a neten. Sokat beszélgettek, flörtöltek, szexuálisan fantáziáltak, illetve képküldözgetés is volt. Aztán odáig jutottak, hogy közösen masztiztatok. (Szex az rendszeres volt a férjjel.)
Az egész véletlenül derült ki (csinált egy olyan fotot hogy épp masztizni készül.)
A lebukás után megszakította a kapcsolatot a sráccal és megígérte, hogy több ilyen nem lesz.
Nekem ez akkor se megy elképzelni. Szülés után a nők más állapotban is vannak még babaeufóriában is. Mint amikor ugy érzik egy kisangyal van ott a kiságyban.
Én csak vmi halucin beteg férjet látok ebben aki még akkor is féltekeny kb mikor kórhában van a nő szülni és behaluzza nem e közben a dokit ápolja le. Ezek a romlott agyu pasik kitalációi szerintem hogy egy "frissen" szült nő legnagyobb gondja lenne hogyan verje ki vmi webcamos pasival a nemiszervét.
Ezeknek az állatoknak a szülés meg a babázás kb olyan mintha mi se történt volna.
Amugy hallottam olyat is mikor epilepszias csajt erőszakoltak meg 10 en is roham közben.
Biztos annak is a szex kellett csak a romlott agyúak szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!