Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megbocsátható a feleségnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megbocsátható a feleségnek?

Figyelt kérdés

Több mint 12 év párkapcsolat után házasság, aztán jött is az első gyerek, majd ezután nem sokkal a feleség megismerkedett egy pasival a neten. Sokat beszélgettek, flörtöltek, szexuálisan fantáziáltak, illetve képküldözgetés is volt. Aztán odáig jutottak, hogy közösen masztiztatok. (Szex az rendszeres volt a férjjel.)

Az egész véletlenül derült ki (csinált egy olyan fotot hogy épp masztizni készül.)

A lebukás után megszakította a kapcsolatot a sráccal és megígérte, hogy több ilyen nem lesz.

máj. 21. 16:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#10 Szintén ismerek ilyet
máj. 21. 18:46
 12/22 anonim ***** válasza:
31%
Addig apuka dolggozik a baba meg sír? Ő meg d.g? Vagy hogy?
máj. 21. 19:22
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Baba a kiságyban a szobában, apuka dolgozik, anyukát másik szobában dugják mint a lopott biciklit.
máj. 21. 19:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden baba sír nőn-stop, meg bőgi át az egész éjszakát. Simán lehet erre egy szabad fél órája a nőnek.
máj. 21. 19:46
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
Mindenképp megejtenék egy alapos beszélgetést, hogy mit szeretne, miért nem boldog, mert biztosan nem klappol nála valami, vagy szexuálisan vagy érzelmileg. Esetleg párterápia. De bennem pl szintén hosszú kapcsolat (15 év) után sok minden átértékelődött, már nem hiszem hogy valakinél nem jön el egyszer ez a pont, hogy másra vágyik, és ez szonte normális vagy törvényszerű is. Emiatt nem rúgnék fel egy családot. De a beszélgetést nem tudjátok elkerülni.
máj. 21. 20:11
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Nekem ez akkor se megy elképzelni. Szülés után a nők más állapotban is vannak még babaeufóriában is. Mint amikor ugy érzik egy kisangyal van ott a kiságyban.

Én csak vmi halucin beteg férjet látok ebben aki még akkor is féltekeny kb mikor kórhában van a nő szülni és behaluzza nem e közben a dokit ápolja le. Ezek a romlott agyu pasik kitalációi szerintem hogy egy "frissen" szült nő legnagyobb gondja lenne hogyan verje ki vmi webcamos pasival a nemiszervét.

máj. 21. 20:20
 17/22 anonim ***** válasza:
24%
én egy nagyon erősen szexfüggő nő vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy szülés után két pelenkázás közben, vágott hassal, hullafáradtan, felborult hormonokkal hónapokat a férjemre úgy tudjak nézni "úgy"
máj. 21. 21:25
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Ezeknek az állatoknak a szülés meg a babázás kb olyan mintha mi se történt volna.

Amugy hallottam olyat is mikor epilepszias csajt erőszakoltak meg 10 en is roham közben.

Biztos annak is a szex kellett csak a romlott agyúak szerint.

máj. 21. 21:29
 19/22 anonim ***** válasza:
#18 Naív vagy, és ahogy látom hülye is.
máj. 21. 22:13
 20/22 anonim ***** válasza:
Inkább csak beteg a feje....
máj. 21. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!