Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan probalkozik egy Koszovo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan probalkozik egy Koszovoi albán egy magyar nőnél?

Figyelt kérdés

Állandó bókokat kapok tolle, amit az elejen ugy elengedtem a fulem mellet viszont, miutan mar elkezdte mondani, mennyi szepnek tart es mennyire szepnek tartja a munkahelybeli viselkedesemet is, elgondolkodtat a dolog mi a cél?

Kávét kapok neha, vizet, uditot minden nap valami kedves szot amibe jon, hogy belepiruljak de elviccelem.

Szoltam neki, hogy ennek semmi ertelme mert van csaladom es hiaba probalkozik ha ez probalkozas mert ertelmetlen. Azota a viselkedes inkabb nagyon kedves lett, mint nyomulas.

Meg ott van az a nezes, amit nem lehet elviselni, mintha megenne a szemével. Eletemben nem talalkoztam meg ilyesmivel.

Probalom nem felre erteni, es nem csak bekepzelni a dolgokat magamnak de mar ide jutok, hogy itt kerek segitseget!

Most a legujabb divatja, akarmit is rakok ki storiba megnezi .. Most tenyleg ennyire nincs eletuk, es ha kiszemlnek valakit ennyire mindent is megtesznek a cel elerese erdekeben vagy en nezem be a dolgokat?

Negativ kommentek nem erdekelnek!

Koszovoi alban az illeto es magasrol tesz ra, hogy van ferjem meg mielott ezek a kommentek jonnenek sorra.

máj. 8. 21:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Az albánok egyszerre muszlimok és cigányok, tehát semmi jóra nem számíthatsz tőle. Ha nem szakítasz meg vele minden kapcsolatot, jó eséllyel meg fog erőszakolni.
máj. 9. 08:02
 12/24 A kérdező kommentje:
Hat nem normalis telejesen a viselkedes az biztos ..
máj. 9. 08:03
 13/24 A kérdező kommentje:
Hogy eroszakolna mar meg? Hat azert ez nem igy mukodik szerintem … hat naluk is dolgoznak emberek es akkor minden eladot megeroszakolnak?
máj. 9. 08:04
 14/24 anonim ***** válasza:
58%
Nem mindet, csak amelyik tetszik nekik.
máj. 9. 08:05
 15/24 A kérdező kommentje:

Hat neharagudj de ez szerintem hulyeseg. Ott dolgozok naluk mar jo fel eve es olvastam rolluk neten a kulturajukrol stb mert furcsa viselkedesbe botlottam!

De amit itt irtal, hogy megeroszakolnak hat szerintem ez butasag..

máj. 9. 08:08
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csak add alá a lovat a továbbiakban is és fogadd el az apró ajándékokat meg a bókokat!

Ahogy előttem is írták; pontosan látja, hogy csúszik le a bugyid, de MÉG tartod magad, mert férjnél vagy. De már nem sokat kell bámuljon meg dumáljon és megkap.

Szerintem minél messzebb kéne kerülnöd tőle, a saját érdekedben.

máj. 9. 11:48
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem erzem azt, hogy megfog kapni. Hogy jol esik ? Igen, mert szerintem akarmelyik nőnek jól esne, hazudik aki azt mondja, hogy nem! De tudom, mit lehet es mit nem .. aval is nagyon tisztaban vagyok, hogy hazugok es mas kultura. Ezert is tettem fel a kerdest, hogy en ertem-e felre vagy tenyleg dugni akar? Mert nem ismerem a fajtáját es a szokásaikat sem!
máj. 9. 12:51
 18/24 A kérdező kommentje:

Szerintem minél messzebb kéne kerülnöd tőle, a saját érdekedben.

Mit lehet kinézni belőlűk???

máj. 9. 12:54
 19/24 anonim válasza:
🇽🇰🏴‍☠️🇽🇰🏴‍☠️🇽🇰
máj. 9. 12:58
 20/24 A kérdező kommentje:
???
máj. 9. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!