Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan probalkozik egy Koszovoi albán egy magyar nőnél?
Állandó bókokat kapok tolle, amit az elejen ugy elengedtem a fulem mellet viszont, miutan mar elkezdte mondani, mennyi szepnek tart es mennyire szepnek tartja a munkahelybeli viselkedesemet is, elgondolkodtat a dolog mi a cél?
Kávét kapok neha, vizet, uditot minden nap valami kedves szot amibe jon, hogy belepiruljak de elviccelem.
Szoltam neki, hogy ennek semmi ertelme mert van csaladom es hiaba probalkozik ha ez probalkozas mert ertelmetlen. Azota a viselkedes inkabb nagyon kedves lett, mint nyomulas.
Meg ott van az a nezes, amit nem lehet elviselni, mintha megenne a szemével. Eletemben nem talalkoztam meg ilyesmivel.
Probalom nem felre erteni, es nem csak bekepzelni a dolgokat magamnak de mar ide jutok, hogy itt kerek segitseget!
Most a legujabb divatja, akarmit is rakok ki storiba megnezi .. Most tenyleg ennyire nincs eletuk, es ha kiszemlnek valakit ennyire mindent is megtesznek a cel elerese erdekeben vagy en nezem be a dolgokat?
Negativ kommentek nem erdekelnek!
Koszovoi alban az illeto es magasrol tesz ra, hogy van ferjem meg mielott ezek a kommentek jonnenek sorra.
Mi a minden?
Nagyon néz, követ a neten, szépeket mond, meg kapsz ingyen kiflit a pékségben, vagy egy kávét, és már olvad le a bugyid.
Látja rajtad, hogy ez is elég, meg a türelem.
Ideje rengeteg van, szép szavai meg főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!