Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan probalkozik egy Koszovo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan probalkozik egy Koszovoi albán egy magyar nőnél?

Figyelt kérdés

Állandó bókokat kapok tolle, amit az elejen ugy elengedtem a fulem mellet viszont, miutan mar elkezdte mondani, mennyi szepnek tart es mennyire szepnek tartja a munkahelybeli viselkedesemet is, elgondolkodtat a dolog mi a cél?

Kávét kapok neha, vizet, uditot minden nap valami kedves szot amibe jon, hogy belepiruljak de elviccelem.

Szoltam neki, hogy ennek semmi ertelme mert van csaladom es hiaba probalkozik ha ez probalkozas mert ertelmetlen. Azota a viselkedes inkabb nagyon kedves lett, mint nyomulas.

Meg ott van az a nezes, amit nem lehet elviselni, mintha megenne a szemével. Eletemben nem talalkoztam meg ilyesmivel.

Probalom nem felre erteni, es nem csak bekepzelni a dolgokat magamnak de mar ide jutok, hogy itt kerek segitseget!

Most a legujabb divatja, akarmit is rakok ki storiba megnezi .. Most tenyleg ennyire nincs eletuk, es ha kiszemlnek valakit ennyire mindent is megtesznek a cel elerese erdekeben vagy en nezem be a dolgokat?

Negativ kommentek nem erdekelnek!

Koszovoi alban az illeto es magasrol tesz ra, hogy van ferjem meg mielott ezek a kommentek jonnenek sorra.

máj. 8. 21:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne beszélgess vele, ne fogadj el tőle semmit és akkor majd abbahagyja.
máj. 8. 21:34
 2/24 A kérdező kommentje:
Probaltam … nem mukodott a dolog. Plusz ha egy sz*r hazassagban vagy es valaki igy viselkedik valahol jol is esik es ez nem azt jelenti, hogy bele megyek akarmibe is!
máj. 8. 21:50
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi a minden?

Nagyon néz, követ a neten, szépeket mond, meg kapsz ingyen kiflit a pékségben, vagy egy kávét, és már olvad le a bugyid.

Látja rajtad, hogy ez is elég, meg a türelem.

Ideje rengeteg van, szép szavai meg főleg.

máj. 8. 21:57
 4/24 A kérdező kommentje:
De nem fog leolvadni a bugyim. De a kerdesemre a valaszt megkaptam igyhat koszi!
máj. 8. 22:00
 5/24 A kérdező kommentje:
Azt szeretnem, hogy eszre vegye, hogy ez rohadt keves ahoz, hogy legyen akarmi is koztunk .. de hogy erjem el, hogy megertse?
máj. 8. 22:02
 6/24 anonim válasza:
Írd meg priviben a vármegyét, pls!
máj. 9. 02:41
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
"valaki igy viselkedik valahol jol is esik es ez nem azt jelenti, hogy bele megyek akarmibe is!" Két kommenttel később "Azt szeretnem, hogy eszre vegye, hogy ez rohadt keves ahoz, hogy legyen akarmi is koztunk" Tehát igen azt jelenti, hogy belemennél bármibe is, csak többet kellene nyújtson a harmadik fél.
máj. 9. 03:49
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk elmondanám a férjemnek ezt a szitut. Meg talán tiltanám szocmédia felületekről
máj. 9. 03:51
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha nem akarnék semmit az illetőtől, akkor nem kérdéseket írogatnék ki róla, hogy milyen szexin néz, meg de szar a házasságom, hanem letiltanám mindenhonnan, nem fogadnám el az ingyen szarjait, esetleg jelenteném a HR-nek (nyilván ilyen az albán pékségben nincs), extrémebb esetben új munkahely után néznék. Ezek a lenti népek krva nyomulósak és idegesítőek, még kevésbé értenek a nemből, mint egy átlag értetlen magyar.
máj. 9. 05:33
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
tiltás plusz kerulod a pekseget.. ezekkel szeretoi viszonyba ne akarj kerulni mert bolondok. Nem hiába nem ugrasz bele mert van egy rossz megerzesed.
máj. 9. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!