Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűn ha a pasimat megcsalom egy csajjal ?
Figyelt kérdés
Mas feltekeny lenne egy nore? Vagy ezis hűség szegés? /L322024. ápr. 17. 15:49
2/20 anonim válasza:
attól függ, mit csinálnátok pontosan a csajjal
3/20 anonim válasza:
Na és ha a pasid megcsal egy pasival?
4/20 anonim válasza:
Ha nem tud róla, tehát titokban, a háta mögött teszed, akkor mindenképpen megcsalás.
5/20 anonim válasza:
Hát csalásnak csalás de mondjuk én annyira nem akadnék ki mintha pasival, bár még jobb és tisztességesebb lenne ha elmondanád, hogy van ilyen vágyad és van egy nő aki bejön. Én megengedném, ha ki akarod próbálni, oké.
6/20 anonim válasza:
Számomra megcsalás lenne és rosszul esne.
F
7/20 anonim válasza:
Ez ugyan olyan megcsalás, mint más, csak még betegebb, még korcsabb.
8/20 anonim válasza:
Megcsalás persze, de ez engem izgatna.
9/20 anonim válasza:
Szerintem igen, szex az szex.
De te ismered a pasidat, lehet hogy ha megbeszéled vele, akkor "engedélyezi". Van olyan pasi, akinek ez beleférhet, pláne, ha egyszer meg is nézhet benneteket.
10/20 anonim válasza:
Ha nem tud róla és nem egyezett bele akkor nyilván megcsalás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!