Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik csak elvannak a hazassagukba nem szeretik egymast mar ugy azok miert nem valasztjak a szeretot uj kapcsolatra?
Mert a házasságban már elértünk valamit.
A szerető meg alkalmatlan az újrakezdésre.
Nő vagyok!
Volt már szeretőm, de mivel a gyerekemre nem volt kiváncsi, kicsi volt a farka, a szüleitől nem akart elköltözni 50 évesen, így szakítottam.
"férj meg “elvan” vele (de nem szereti, nem tiszteli, nem kívánja szexuálisan) és közben kedvére félrekúr. Nem csoda, hogy nem akarok férjhez menni😆"
Vagyis inkább leszel szerető egy nős pasi oldalán.
"Volt már szeretőm, de mivel a gyerekemre nem volt kiváncsi, kicsi volt a farka, a szüleitől nem akart elköltözni 50 évesen, így szakítottam."
Bezzeg, ha a gyerekedre lett volna kíváncsi, akkor itt pedofiloznád szerencsétlent. 😂
"Csak akart.
Nem állt fel rendesen!"
Ha csak akart megdugni, de képtelen volt, akkor nem is volt a szeretőd, kezdjük ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!