Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik csak elvannak a hazassagukba nem szeretik egymast mar ugy azok miert nem valasztjak a szeretot uj kapcsolatra?
Mert a házasságban már elértünk valamit.
A szerető meg alkalmatlan az újrakezdésre.
Nő vagyok!
Volt már szeretőm, de mivel a gyerekemre nem volt kiváncsi, kicsi volt a farka, a szüleitől nem akart elköltözni 50 évesen, így szakítottam.
Csak akart.
Nem állt fel rendesen!
🙃
"férj meg “elvan” vele (de nem szereti, nem tiszteli, nem kívánja szexuálisan) és közben kedvére félrekúr. Nem csoda, hogy nem akarok férjhez menni😆"
Vagyis inkább leszel szerető egy nős pasi oldalán.
"Volt már szeretőm, de mivel a gyerekemre nem volt kiváncsi, kicsi volt a farka, a szüleitől nem akart elköltözni 50 évesen, így szakítottam."
Bezzeg, ha a gyerekedre lett volna kíváncsi, akkor itt pedofiloznád szerencsétlent. 😂
"Csak akart.
Nem állt fel rendesen!"
Ha csak akart megdugni, de képtelen volt, akkor nem is volt a szeretőd, kezdjük ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!