Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthető a házasságunk?
Figyelt kérdés
Huszonévesek vagyunk. Részegen beindított egy férfi, és engedtem, hogy megtapizzon (nadrágon keresztül). Megbántam, elmondjam a férjemnek?2023. szept. 22. 19:18
A kérdező szavazást indított:
Megcsalás, mondjam el
Megcsalás, tartsam magamban
Nem megcsalás, mondjam el
Nem megcsalás, ne mondjam el
22 szavazat
1/7 anonim válasza:
Menthető, ha mindketten meg akarjátok menteni.
2/7 anonim válasza:
1 ballepes volt minekmmondanad el? Kabaré akarsz? Mer ezzel ezt erned el
3/7 anonim válasza:
Hát ha engedted neki, az már szerintem megcsalás, viszont ez még az a kategória, amit még nem mondanék el. Nem történt gyakorlatilag aktus, inkább a szándék az ami számít, viszont ha tényleg megbántad, inkább tartsd magadban, és legyen jó tanulópénz!
4/7 anonim válasza:
Szerintem ne mondd el, de ha fontos a férjed, akkor mindenképpen tanulj az esetből!
5/7 anonim válasza:
hat mondjuk ugy, nem volt szep dolog, de azert a megcsalastol meg boven messze van.
tekintsd inkabb figyelmezteto leckenek, hogy ha a ferjedet szereted, akkor legyen benned annyi tartas, hogy ilyeneket nem csinalsz.
semmikeppen ne mondd el, a masik pasinak meg ha van ra lehetoseged nyomatekositsd, hogy soha tobbet nem lesz ilyen es ezt szegyelled magad vagy valami ilyesmi, mert te nem vagy ilyen lany.
6/7 anonim válasza:
Nem mondanám el, ha csupán csak ennyi volt az egész és egyáltalán nem foglalkoztat Téged ez az ember.
7/7 anonim válasza:
Ne mondd el,nem ér annyit.Viszont többet ne engedj másnak ilyet,ha tényleg nem akarod megcsalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!