Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hazassagunk menthetetlen, szeretnék válni, de a férjem nem akar elmenni. (A lakás 90 százalék az enyém) mit lehet tenni? Semmit nem tudok vele megbeszélni. 2 gyermekünk is van akikkel eddig is én foglalkoztam.
Így van lepapírozva hogy 90 a tied 10 meg az övé vagy mi?
Amúgy meg egyedül is beadhatod a válást nem kell hozzá ő aztán majd a bíróság elintézi a többit. Vagyonmegosztás és egyebek. Aztán fizetheted ki neki azt a 10%-ot vagy mit....
Érdekes fordított esetekben nagyon sokszor hiába a férfié az ingatlan, akkor is a nő marad ott valamiért válás után.
Én csak ezt az aránytalanságot nem értem. Oké, ha a nőé a lakás, akkor a férfi menjen onnan. De ha a férfié a lakás, akkor a nő miért nem tud elmenni onnan más esetekben?
#4: Csak egy esetet mondj, amikor a nőé maradt a lakás, a pasi meg a gyerekekkel tovább állt.
Amúgy soha nem marad az egyik félé az, ami közös volt. A fizikailag maradó félnek ki kell fizetnie a másikat.
"Érdekes fordított esetekben nagyon sokszor hiába a férfié az ingatlan, akkor is a nő marad ott valamiért válás után."
Ez csak egy tévképzet, nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!