Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagi helyzetem sokkal nehezebb lenne a férjem nélkül, de mégis válni szeretnék. A kapcsolatunk már menthetetlen. Mit tegyek?
Ki járt már hasonló cipőben? Mit csináltatok, amikor valóban nulláról kellett újrakezdenetek egy válás/szakítás után ?
Legyőzhető a bizonytalantól való félelem? Megbántátok végül a döntésetek? Már régóta nem vagyunk boldogok, ez pedig szépen lassan felemészt. Ő tagadásban van, nem hajlandó meghallani,hogy válni szeretnék.
1-es, te eléggé korlátolt vagy. Hol írta, hogy nem dolgozik. Szerinted egyedül ugyanolyan könnyű lakbért, rezsit, stb. fizetni, mint ketten?
Igen, én voltam ilyen helyzetben, nem volt könnyű, de rendeződött az életem. Azóta van új párom, és ez a kapcsolatom sokkal jobban működik, úgyhogy nem bántam meg.
"amíg nem találok magamnak egy másik eltartót"
Szép kis felnőtt az ilyen...
De korlátoltak itt egyesek. Nem használja ki, de kevesebbet keres és nem egyszerű egyedül újra kezdeni, mert eddig sem így szervezte az életét.
Kérdező: ha így áll a helyzet, lépj le. Szüleidhez nem tudnál menni egy kis időre amíg összekapod magad? (pl kaució egy albérletlre) Ha a fővárosban keresel keveset, lehet érdemes lenne elköltözni egy kisebb városba ahol azért van munkalehetőség, de az albérlet árak barátságosabbak, vagy költözz össze egyetemista lányokkal egy időre stb. Bármi jobb, mint ez és gyűlölni fogod magad minden egyes elvesztegetett hónapért, évért. Mert ezeket már senki nem adja vissza neked, ez jusson eszedbe.
Kihasználja de érthető és ő igy dönt.
Pont azért lépj mert rossz ez a kapcsolat.
Ha lépsz akkor van esélyed arra, hogy valami jót alakíts ki magad körül.
Ez az önbizalom!
Biztosan menthetetlen a kapcsolat?
Szépen lassan laposodott el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!