Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemnek mindent megadtam, amit kért, heti váltásban van a fiunk, mégis bánt, mit lehet tenni?
Mármint felhív hajnalban és elkezdi ecsetelni neked, hogy a jelenlegi szajhája sokkal jobb mint te? :D
Ez csak nekem szánalmas?! :D
Nyugi, nem vagy közömbös neki. Ha az lennél akkor nem venné arra a fáradtságot, hogy zaklasson ilyenekkel.
Elvált nő és anya vagyok.
Az a kérdés csak bennem merült fel, hogy te miért veszed fel hajnali 4-kor a telefont?
(nyugi, én is anya vagyok, így a "vészhelyzet van" nem kifigás napi rendszerességgel, plusz ha valóban az van, akkor a mentőt hívja, nem téged, ne keress kifogást!)
Neked is le kellene zárni a múltat, mert ez már az.
Nem tudom, miben reménykedsz még, milyen lelkivilággal lehet tűrni, elviselni, sőt még meg is hallgatni, hogy valaki megaláz... tessék szépen talpra állni, gerincesen, egyenesen továbblépni és NEM-et mondani minden olyan beszélgetéskezdeményre, ami nem a gyerekkel kapcsolatos és nem technikai jellegű kérdés.
Nem bőgni kellene, hanem összeszedni magadat, ha kell, szakértő (pszichológus, mentálhigiénés szakember stb.) segítségével, mert ez az út nem vezet sehová.
Én max.egyszer hallgattam volna meg ezt a szöveget tőle, majd gratuláltam volna neki a remek választásához.Utána szépen közöltem volna vele, hogy 10 év múlva dicsekedjen majd ezzel, mert lehet addigra seholsenemlesz már ez a nő az életében...Szerintem nem olyan tökéletes ez a kapcsolata, ha kényszeresen újra és újra az orrod alá dörgöli.
Amint rátér erre, telefont kinyomod és Ennyi.Nem kell ezt folyamatosan hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!