Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemnek mindent megadtam, amit kért, heti váltásban van a fiunk, mégis bánt, mit lehet tenni?
Azzal turnézik a családban, hogy én bántom őt. Én nem is tudom, hogy mit csináljak...
Még csak 2 hónapja élünk külön, nem is tudom, mire számítsak ezek után.
Tudom, lepontozáscunamit fog indítani, de az a véleményem, hogy mindenkit minősít az, hogy milyen társat választ, milyen nővel/férfival vállal gyermeket, közös életet.
Igen, az ex is.... mert az emberek felnőtt korban már elég konzisztensek személyiségben...
Én jöttem el ugye, szedtem a cuccomat és mivel több éve szemétkedett én meg szenvedtem, ráadásul 4 éve megcsalt és visszafogadtam... arra jutottam, hogy ezt már a gyerek miatt se folytathatjuk.
Tegnap kiderült, hogy már csak azért maradt, mert az az ő lakása és nem akarta eltolni a biciklit. Meg a gyerek miatt.Sunyin végig szivatott 4 évig, arra várva, hogy mikor adom fel. Teljesen el vagyok keseredve.
Kérdező, ne foglalkozz vele. Mosolyogj az arcába.
Írtad hogy van már új párod. Ő talán jobban megbecsül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!