Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt és lebukott. Mi legyen a pénzzel?
Figyelt kérdés
A férjem 5 év házasság után félrelépett és csúnyán le is bukott, és nem tagadta a dolgot. Nem élünk rosszul és van egy szekrény,amit ritkán használunk és két napja mikor pakoltam benne össze a férjem pár cuccàt találtam a ruhák alatt egy borítékban egy nagyobb összeget. Célozgattam a férjemnek rá, de mintha nem is emlékezne, hogy volt ott pénz (több ilyen helyre szokta elrakni ilyen formában a pénzt, mert nem bízik a bankokban....). Tegnap elköltözött itthonról egyelőre a legjobb barátjához és még mindig nem kereste azt a pénzt. Én meg úgy döntöttem, hogy elteszem, ha eszébe jut visszaadom neki, ha nem, akkor megtartom. Amúgy is közös pénz. Ti mit tennétek?márc. 22. 06:50
21/33 A kérdező kommentje:
Na hát elraktam a pénzt és nem tudom mi az az "incel", de nő vagyok. Gondolok ti még sosem raktatok el pénzt fiókba, szekrénybe, hogy majd ha valamire kell, akkor elovegyetek. Hát ő most így járt. Bizonyítsa , hogy az övé,ez van.
Anyagias nő vagyok? De legalább nem dugok félre. Úgyhogy ennyi kárpótlásként jár és kész.
Na sziasztok (irigykedjetek csak).
márc. 22. 12:02
23/33 anonim válasza:
20# téged sem az eszedért szeretnek.
Lehet dugni mással, csak add be a válást előtte.
fck logic.
25/33 anonim válasza:
"Anyagias nő vagyok? De legalább nem dugok félre."
Velem tehetnél kivételt...
49/F
26/33 anonim válasza:
Mondtam én. Egy szutyok vagy kérdező. Pont annyit érsz mint amit abban a borítékban találtál.
27/33 Senior Séf válasza:
Komolyan a pénz a legnagyobb problémád?
28/33 anonim válasza:
Bizzunk benne hogy amit félre rakott pénzt,azt értelmesebb kurvákra költi mint te vagy,szerintem amúgy is a dugi pénzböl járt kurvázni mert ha megadod neki otthon akkor nem dug félre..de vszinü feküdtél mint a bot,a pénz meg jó volt amit rádköltött,aztán rájött ö is!!😂😂😂
29/33 anonim válasza:
Nagyon durva... feleségek gyöngye.... a pénz közös, neked sincs több gerinced
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!