Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem megcsalt és lebukott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt és lebukott. Mi legyen a pénzzel?

Figyelt kérdés
A férjem 5 év házasság után félrelépett és csúnyán le is bukott, és nem tagadta a dolgot. Nem élünk rosszul és van egy szekrény,amit ritkán használunk és két napja mikor pakoltam benne össze a férjem pár cuccàt találtam a ruhák alatt egy borítékban egy nagyobb összeget. Célozgattam a férjemnek rá, de mintha nem is emlékezne, hogy volt ott pénz (több ilyen helyre szokta elrakni ilyen formában a pénzt, mert nem bízik a bankokban....). Tegnap elköltözött itthonról egyelőre a legjobb barátjához és még mindig nem kereste azt a pénzt. Én meg úgy döntöttem, hogy elteszem, ha eszébe jut visszaadom neki, ha nem, akkor megtartom. Amúgy is közös pénz. Ti mit tennétek?

márc. 22. 06:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
23%

Az eszedbe sem jut hogy azon gondolkozz, hogy miért dugott félre?

Mert az biztos, hogy ebben te is sáros vagy!

A pénzt meg felezd meg, és add oda neki - ha már ilyen erkölcsös vagy...

márc. 22. 08:25
 12/33 anonim ***** válasza:
88%

11. Kit érdekel a miért?

Volt döntési lehetősége.

márc. 22. 08:32
 13/33 anonim ***** válasza:
39%

Hát ez zseniális, a férjed dugdossa a pénzt, amit ha megtalálsz, elteszel magadnak :D

Nem hogy a bankokban nem bízik, de benned sem, utóbbiban úgy tűnik sajnos teljesen igaza volt.

Egyedül akkor jársz el helyesen, ha szólsz erről a férjednek.

márc. 22. 09:14
 14/33 anonim ***** válasza:
60%

Ez is egy provokáló incel kérdése meg is válaszol hogy minden nő pénzéhes, naugyemegmondtam……

Vicc!

Ha meg tényleg igaz akkor bocs de nem adnám oda se a felét se a negyedét, semmit.

Én is teszek félre, amit a férjem nem tud.

Nem sok, majdnem 4 millió de vészhelyzetre megfelelő.

Sőt, most havi 130-160 körül teszek hozzá minden hónapban.

Ha együtt maradunk, majd feléljük!

Veszek neki egy motort!

Ha meg válunk, akkor tudok mellé felvenni egy kis kölcsönt és venni egy lakást!

márc. 22. 09:23
 15/33 anonim ***** válasza:
40%

Egyébként jogilag jár a fele. Ugyanis a házasság alatt szerzett pénz közös.

Barátnőm is gyűjtögetett magának pénzt amíg férjnél volt. Amikor váltak akkor az ügyvédje mondta, hogy annak bizony a fele a férjét illetné meg mert a házasság ideje alatt tette félre. Így végül a csaj lemondott mindenről a lakásban (a lakás eleve nem volt az övé) a férj meg nem kért semmit a pénzből (megegyeztek egymással). A házasság ilyen szempontból is vagyonközösséget jelent.

márc. 22. 09:53
 16/33 anonim ***** válasza:
63%

Amiről tud a másik fél, az közös.

Nők ne legyetek már ennyire eszetlenek.

márc. 22. 09:55
 17/33 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell mondani neki semmit, csinálj úgy mint ő, baszd át
márc. 22. 10:11
 18/33 anonim ***** válasza:
75%
AMúgy lehet le akart lépni régóta, és a pénzt tudtod nélkül akarta megtartani magának. Persze ha nagy összegről van szó.
márc. 22. 10:12
 19/33 anonim ***** válasza:
67%

ezt férfiként mondom, volt választási lehetősége.

Megérdemli, tartsd meg a pénzt, keresd meg a többit is.

márc. 22. 10:16
 20/33 anonim ***** válasza:
36%
Meg is van az ok miért ment félre, mert dugdosni kellett a pénzt előled.
márc. 22. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!