Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan a mosógép szakította ki a boxer alsót ilyen szabályosra vagy hazudik? Kép.
A mosógép még egyetlen ruhát se szaggatott meg. Képtelenségnek tartom, hogy ilyen szabályos kör alakban szaggathatta volna. Ráadásul ez egy erős anyagú jó minőségű boxer alsó. Mégis esküdözik, hogy a mosógép volt. Én arra gondolok, hogy egy nő leszaggatta róla és valamivel körbevágta, hogy nehogy észrevegyem. Nem alaptalanul gyanakszom. Szerintetek mi történhetett a boxer alsóval? Mi képes ilyen szabályos kört vágni rajta pont a közepén? Milyen nyomot hagy amikor a mosógép megszaggat egy ruhát, ehhez hasonló?
Nem bringázik véletlenül?
Attól pont így lukad az alsógatya.
Úgy gondolom, nem a mosógép volt, de a te megcsalós elképzelésed is hülyeség.
Fogalmam sincs, mi történhetett. :D
Lehet ott màr kopva volt az anyaga régi.
A magas hőfok plusz fertőtlenítők is szetszedik az anyagot meg ha régi már a ruha.
Te betegesen féltékeny vagy, illetve sose szaggattál le pasiról alsógatyát mert az viszont baromira nem így néz ki.😂
Az én zanussim amúgy full szabályos kör alakú lyukat szaggat a pamut ruhákra :/ Igaz nem ilyen nagyot, először picit, aztán az ugye tovább szakad...
Erre van egy szép magyar kifejezés:
Kifingta.
Nem vicc.
Oké... Ez a nap kérdése! 😂
Ne haragudj, kérdező de ez nevetséges. Ha valakiről leszakítanak egy ruhadarabot akkor az nem ilyen kicsi lenne. Egyszerűen elfáradt az anyag ott. Ahogy valaki előttem írta: ki lett fingva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!