Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Valóban igaz hogy a postások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz hogy a postások sokszor elcsábítják a háziasszonyokat, vagy ez csak a filmekben van így?

Figyelt kérdés

2024. márc. 20. 15:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%
Postások? Hányat írunk, ember, 1998-at? Azt se tudom, mikor láttam utoljára postást. Jó, nagy ritkán pont akkor dobálja a leveleket lent a ládába, mikor épp megyek valahova, de még nem csábított el azalatt az évi 2-3 alkalommal, pláne, hogy általában valami nagyapó az illető.
2024. márc. 20. 16:16
 12/26 anonim ***** válasza:
82%

Igen, igaz!

És Igen, jól sejted, a postás mindig megdugja a feleséged, amikor nem vagy otthon.

2024. márc. 20. 16:57
 13/26 anonim ***** válasza:
58%
Dehogyis😂 ember, 150ezer fizujuk
2024. márc. 20. 17:12
 14/26 anonim ***** válasza:
77%
A megfelelő kutya eltakarítja messziről az asszonyról a postást,szomszédokat és utcai járókelőket.
2024. márc. 20. 17:15
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a buszsofőrökről hallottam ezt és tapasztaltam is.
2024. márc. 20. 17:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a pénzes/leveles postásnak annyi munkája van hogy 3x megy vissza a postára feltöltekezni,a csomagos postásoknak meg 70+csomagja van(elvileg 5 percenként 1 csomagot kellene kézbesítenie)úgyhogy mikor lenne rá idejük?

Voltam csomagos postás,elbeszélésekből tudom hogy utoljára a 90'-es években volt ráérős munkájuk,előbb végeztek minthogy beért volna a leszámoló raktáros a délutáni műszakjába és órákig vártak rá-addig elmentek strandolni stb...

+ plusz manapság már minden postásnak nyomkövetős PDA készüléke van,nem időzhet sokáig sehol mert rászólnak,csak egy gyors menet jöhet szóba. :)

Bármelyik más házhoz kézbesítő futárcég alkalmazottjától nem féltik az asszonyokat?

2024. márc. 20. 17:33
 17/26 anonim ***** válasza:
98%
Ez hülyeség. A filmipar találta ki.
2024. márc. 20. 20:03
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Rövid ideig voltam postás. Örültem, ha a 8 órás munkát 12 alatt elvégeztem. Igaz, karácsonyi időszak volt, aztán meg adóbevallás (még az onlineosítás előtt pont). Maximum egy kávét fogadtam el egy-két helyen, mikor látták, hogy épp megszakadok. De jó lett volna persze! :D

Ellenben egyszer kaptam egy üveg nagyon finom házi meggylikőrt egy "Boldog Karácsonyt!" köszöntéssel együtt az egyik lakótól. Végülis az majdnem felért egy jó dugással.

2024. márc. 21. 11:00
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt meg kell hagyni, hogy Postás Józsi sem véletlenül választotta ezt a művésznevet. A nők szívéhez, csak ajánlott küldeményeken át vezet az út.
2024. márc. 21. 14:08
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

8 éve postás voltam 5 hònapig.

Volt egy csinos hölgy aki beinvitált magához. Én már készültem, hogy na most elkapom a kicsikét, de kiderül, hogy csak le kell emelni valamit a legmagasabb pokcról amit nem ért el..

A 90-es években még lehet, hogy pusztán szimpátia alapján elő fordult ilyen, de manapság minden a pénzről szól.

2024. márc. 21. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!