Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paráztatok ? Vagy voltak ilyen gondolataitok ? Könnyen belejöttetek ebbe a háziasszonyos dologba ?
Nem kell aggódni, összecsiszolódtok.
Mondjuk nekem könnyű, mert a barátom imád főzni, és elég ügyes is benne :)
Én viszont nagyon szeretnék megpróbálni sütni (eddig nem volt rá alkalmam), és tudom hogy elsőre nagy eséllyel borzalmas lesz :D De pozitívan vágok bele, ez egyfajta új kaland, ha érted :)
Nyugi, belejössz. Vond bele őt is, segítsen, úgy bulisabb. És ne aggódj, mindig van B-terv: ha nagyon elrontanád, akkor egyrészt sokat tanulsz belőle, másrészt tudtok rendelni, vagy elmehettek valahova egy romantikus vacsorára :D
Nem paráztam.
- vásárolni magamnak is kellett, így csak egyszerűbb lett mert ha egyikünk nem ér rá, akkor a másik el tud szaladni boltba... amúgy nem járunk minden nap, nem értem miért kéne
- főzés szintén, nem értem miért kéne minden nap... de ebben sincs semmi para, egyik kedvenc programunk a közös sütés-főzés :)
- kigondolni, mi legyen az ebéd - áááhhh, nekünk ez az egyetlen amivel állandóan meggyűlik a bajunk, ötletem sincs mások hogy csinálják.... :D
Én nem paráztam. És a helyedben sem aggódnék. Egyrészt, ezek szerint a pasid nem lakott még külön, ergo pont annyira lesz gyakorlott, mint te. Másrészt, a házimunka nem egy ember dolga, hanem kettőé. Vagy háztartásbeli leszel, és a te dolgod lesz minden?
Amúgy meg mi az istenért kellene naponta boltba járni? Heti/kétheti egy bevásárlás bőven elég. Azon gondolkodni, mi legyen a kaja, szintén nemcsak a te dolgod. A párod is ki tudja nyögni, mit szeretne, vagy kereshetne recepteket. Harmadrészt, ha nem elégedett a te kajáiddal, ő is főzhet. Nálunk is főleg a párom főz: én utálok, ezért csinálok mást.
Minden nap boltba menni, meg főzni? Jesszus, milyen családban is élsz te? Nekem már az is rossz esetnek minősül, ha heti kétszer el kell mennem a boltba, mert valamit elfelejtettem, vagy hamarabb elfogyott. Optimálisabb a heti 1. Egyedül a pékterméket vesszük minden nap külön, de az egy kis pékségben, munkából hazafele kb 5 perc, nem nagy bevásárlás.
Főzni sem főzök minden nap. 2-3 naponta bőven elég. Ráadásul párom is tud főzni, egyszer ő, egyszer én, így ha kiszámolod, az heti 2 főzés max/fő. Azért ebbe nem kell belehalni :D Ha meg valami nem ízlik neki, vagy neked, akkor legközelebb máshogy kell csinálni, és kész.
Az összeköltözésben az a legjobb, hogy minden csak kettőtökön múlik. Ahogy nektek jó, úgy lesz. Soha nem éreztem még magam ennyire szabadnak, mint mióta párommal élek.
Nem paraztam, mert sokáig laktam egyedül, és tudom, hogy bőven elég kéthetente egyszer egy nagybevásárlást intézni és max friss zöldségért/gyümölcsért kell elmenni a boltba 4naponta kb. Főzni sem kell minden nap, egy nagyobb adagot csinálunk és több napig esszük.
A menü kitalálásában pedig sokat segít, ha összeírod, hogy mik a kedvenc eteleitek amit szívesen esztek és egyszerűen elkészíthető. Utána csak választani kell a listából
"hogy majd mindennap boltba kell járni ès főznii,"
Azért mert puncid van, ez nem automatikusan csak a te feladatod.
Köszönöm A Női társaimnak es a férfiaknak is a választ,Nagyon meg könnyebültem sokat segitettetek.
De már a baratom élt már együtt az előző barátnőjèvel,sajnos beforgatom magam h ő biztos jobban csinalt mindent mint ahogy en fogom,igen ez igaz nem kell mindennap boltba járni ès jo ha 2 napra főzök is de ugyis majd jobb lesz idővel vagyis kialakul,igen a barátom majd segiteni fog mindenben, csak furcsa lesz nekem igy az elejen.meg 1-szer köszönöm.megy a zold mindenkinek mert hasznos válaszokat kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!