Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha odaköltöztök az addig egyedül élő barátotokhoz, akkor automatikusan elkezdtek rá főzni, mosni, takarítani?
#2: az ilyen jellegű problémákra van jó pár nagyszerű és működő megoldás:
a) nem az instán keresel barátnőt,
b) nem instakompatibilis külsejű barátnőt keresel.
Ennyikeh.
Jaj 2es. Ha ennyi frusztráció lenne bennem én keresnék segítséget.
A kérdésre válaszolva természetesen közös feladat, mindegy ki költözik kihez. Úgy gondolom, hogy amíg egy pár együtt koszol a minimum, hogy együtt is tart rendet és tisztaságot. Ugyanakkor ismerek olyan párt is, akik ebből a szempontból jobban tartják a hagyományos szerepeket.
Én biztos nem vinném a hátamon az egész háztartást, amíg a párom mint egy here leheveredik és egy szalmaszálat nem tesz keresztbe, de azzal sincs bajom aki szereti a házitündér szerepkört. Szerintem ez mindig a két fél közös döntése kel legyen.
Félreértettél. Egy az, hogy feltehetően több követőm van az instagram-on, mint neked, sőt kb. 95%-ban nő. Nekem is gazdag képek vannak kitéve, meg legutóbb olyan képet tettem ki, ahol jó séróval, jó kabátban szelfizek - természetesen almás telefonnal. Szóval nincs bajom az insta királynőkkel, mert egy bizonyos értelemben olyan vagyok, mint ők.
Csakhogy, amellett, hogy én jól nézek ki, kiemelkedően intelligens és önálló vagyok. Én tegnap este is dolgoztam, amolyan kiegészítő munkát. A vérfeminista-insta ivadékok meg nem tudnak felmutatni semmit. Mert lusták, koszosak, hülyék. Nem egy nő lakásán voltam már, szóval ne magyarázd ki magad.
Aztán csodálkoznak, ha szex után hazudok valamit, és lelépek.
"nem instakompatibilis külsejű barátnőt keresel"
Volt már a szobámban insta külsejű lány, de voltam már csúnya nővel is együtt. Amikor kanos vagyok, szinte mindegy, milyen nő szop le engem.
Te szerencsétlen jósérójú valószínű elég ronda de elég almás ember :)) Te lusta koszos nőkkel du.gsz? :DD
Ennyire hülye vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!