Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Paráztatok ? Vagy voltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paráztatok ? Vagy voltak ilyen gondolataitok ? Könnyen belejöttetek ebbe a háziasszonyos dologba ?

Figyelt kérdés
Mikor tervezitek/terveztètek a párotokkal az öszze költözèst,es belegondoltok hogy majd mindennap boltba kell járni ès főznii, mert en most pont így vagyok otthon főztem egy párszor, de itt a barátomeknál azert másabbak a kaják es máshogy keszitik,de itt lakunk mar 1 ève de meg nem főztem ,tervezzük a költözést es nem vagyok egy nagy konyha tündèr, de attol recept alapján el tudom készíteni az ételt,meg könnyű kajákat meg tudom csinálni csak kicsit aggódok h izleni fog e neki vagy sem,meg boltba járás es ki gondolni h mit is főzzek.

#Öszzeköltözes#főzès#aggodás#
2020. okt. 27. 15:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
"Segíteni"? Na, itt a probléma. Nekem nem "segít" a párom, hanem magától értetődő hogy ő is végzi a házimunkát a lakásban ahol él... mivel ketten élünk itt, felesben. Ez nem szívesség.... :D
2020. okt. 27. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de az élet ilyen. Mondjuk én nem járok boltba meg főzök minden nap, csak pár naponta. És ideiglenesen én is anyóséknál lakom, de én pont kihasználom, és kérek tőle recepteket meg csomó mindent közösen főzünk, mert magamtól sajnos nem igazán tudok jól fűszerezni és minden receptben az van, hogy "ízlés szerint". Mindenesetre csomó jó tanácsot kaptam tőle, szóval érdemes kihasználni amíg együtt laksz valakivel, aki tud is főzni.
2020. okt. 27. 17:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, ne a konyhai teljesítményed alapján árazd be magad. A pasid mennyit izgul ezen, hogy vásárolni kell meg főzni? Mert az ő dolga is.
2020. okt. 27. 17:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell főznöd, miért kéne?
2020. okt. 27. 17:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a palidnak nem tetszik ahogy főzöl akkor majd főz ő. Ha meg nem tud jobbat akkor milyen jogon szól le? Ilyeneket teljesen felesleges pörögni.
2020. okt. 27. 19:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem aggódtam.

8 éves korom óta főzök magamra, megtanultam mert ugyan anyám otthon ült, mégis leszarta, hogy éhesen megyek haza az iskolából, és évi 1-2 alkalomtól eltekintve sose csinált semmi kaját.

Na szóval nem aggódtam, mert elég jól elboldogulok a konyhában, emellett úgy voltam vele, hogy ha a férjemnek valami nem tetszik, neki is 2 keze van, mint nekem, megoldhatja magának.

Mi végül abban állapodtunk meg, hogy a házimunka közös, heti váltásban, de a főzés legyen az enyém mindkettőnkre mert az nekem sokkal jobban megy és szeretem is. A férjem pedig intézi a bevásárlásokat lista alapján amit összeírok. Mindkettőnknek jó, mert neki a főzés nem megy igazán, én meg vásárolni rühellek.

Nincs gondja a főztömmel egyébként, pedig elég finnyás a lelkem, de tudom mit szeret, mit nem, olyat nyilván nem csinálok amitől irtózik, és mindenképp külön külön főzök kettőnkre. Mert nekem betegség miatt állandó speciális diétát kell tartanom, plusz érzékeny is a gyomrom, a saját ételeimbe zsiradéknak csakis sertés zsírt használok + rengeteg zöldséget eszem, húst, sajtot, egyéb tejterméket, kolbászféléket, olajos magvakat, tojást. Gyümölcsöket, ecetes dolgokat szintén nem bírja a gyomrom az étolajjal együtt, míg neki nincs baja az olajjal, se a gyümölccsel és inkább a klasszikus krumpli/tészta/rizs kombót preferálja, plusz kukorica és hüvelyesek+ húsok, sajt, tojás.

Alapjaiban más az étrendünk, az ízlésünk, de nincs vele baj, mert valójában jobban szereti, mint az anyja kajáit aki só és elég fűszerszegênyen főz.

2020. okt. 27. 22:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Fel sem merült bennem ilyen. Alig vártam hogy költözzünk. Azon se izgultam, hogy anyagilag hogy leszünk. Nagyon menni akartam, semmi nem érdekelt, csak hogy menjünk.

Főzni tudtam akkor is már, nem féltem hogy éhen halunk. Meg úgy voltam majd főz magának ha én nem érek rá vagy nem esik jó. Megteheti ő is. Meg is főz ha nagyon éhes. Általában akkor van motivációja. Megfőz 100szor, csak mosogatnia ne kelljen...

2020. okt. 31. 04:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!