Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Háziasszonyos testalkatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Háziasszonyos testalkatom van. Ha fogynék 5-10 kg-t, nagyobb sikerem lenne a fiúknál/férfiaknál? 19

Figyelt kérdés

Nem tartom magam molettnek, inkább az a teltkarcsú típus vagyok, nagy fenékkel és combokkal, széles csípővel. Annak ellenére, hogy sportolok, nem vagyok mégse az az atléta-alkat nulla narancsbőrrel, feszes fenékkel.

Ha lefogynék, kicsit átalakulnék, vajon nagyobb esélyem lenne az ismerkedés terén?

2017. júl. 7. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Állj neki sportolni,mi lesz veled ha sźűlsz egy gyereket?
2017. júl. 7. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

Attól, hogy kívülről adni fogsz magadra, attól még a belsőd ugyanolyan értéktelen marad, mint most, (főleg ha ilyen gyermeteg kérdést teszel fel) szóval, nem elég a külsőt, de a belsőt is formálni kell!

Egyébként pedig a szépség relatív, kinek ez, kinek azt tetszik, ízlések és pofonok.

2017. júl. 7. 12:53
 3/7 A kérdező kommentje:

1, igen, ez az :D

2, köszönöm, elgondolkodom rajta :)

2017. júl. 7. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Kép akapján többet lehetne mondani, de amúgy esélyes. Egy feszes, izmos testtel azért mindenki jobban mutat, legalábbis az én ízlésem szerint.
2017. júl. 7. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, nagyobb esélyed lenne (még akkor is, ha majd mindjárt jön az elit GYK szűz kommandó, hogy náluk így is lenne esélyed)

Sajnos a legtöbb embernek nincs akaratereje életmódot váltani, pedig a környezetemben elég sok sikersztori is volt nőknek és férfiaknak is, mikir elkezdtek odafigyelni, hogy mennyit és mit esznek, mozognak

2017. júl. 7. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lesz sikered, ha nagyobb lesz önbizalmad. Ha neked fogyástól lesz nagyobb, akkor arra van szükséged. Minden típus tetszik valakinek.

Ha gondolod küldhetsz képet és mondok róla véleményt az én szempontjaim szerint.

2017. júl. 7. 14:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha most sem vagy 5-10kg-al kevesebb, akkor a célzott fogyókúra is csak ideiglenes állapot lesz. Életmódot kell váltani, ha nem akarsz visszahízni. A fogyás nem úgy működik, hogy hú de jó, most lefogytam, akkor most már lustulhatok.
2017. júl. 7. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!