Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb korkülönbséggel működhet?
Figyelt kérdés
18 voltam,amikor megismertem egy pasit,aki akkor 38 volt. Szóval 20 év korkülönbség.
Akkor nem lett az egészből semmi.
Aztán 3,5 évig nem találkoztunk.
Most valahogy megint összesodort minket az élet, majdnem 4 év után találkoztunk először újra.
22 vagyok, ő 42.
Elkezdtünk randizgatni és úgy érzem, most már alakulni fognak a dolgok.
Ekkora korkülönbséggel kialakulhat tartós kapcsolat?
22N
2017. jún. 4. 17:14
1/11 anonim válasza:
Ezt a velemenyt ugy mondom neked, hogy 20 evesen nekem is volt 17 evvel idosebb baratom, tehat ellene nem vagyok, viszont tartos, kozos eletes kapcsolatot igy mar feleslegesnek tartok - pontosan ezert is lett vege. Hiszen gondolj bele, ha most rogton szulnel neki, mar akkor se biztos, hogy megeri a gyereke felnott korat, diplomaosztojat, akarmijet. Vagy most meg lehet izgalmas, jol elvagytok, a szex is jo, de o mondjuk 51-52 evesen mar lehet nem fog olyan etvaggyal rendelkezni (illetve allokepesseggel), ami egy szinte fiatalnak mondhato 31 eves not kielegitene. Meg meg millio ilyen esetet fel lehet sorolni. Randizgassatok, de egy jo emleku szexviszonynal tobbet nem erdemes belegondolni. Szerintem a max. 9-10 ev szokott lenni, ami meg bevalik, es hosszutavon sem problemas.
2/11 anonim válasza:
Kialakulhat. Korán özvegy leszel, meg bőven ujrahazosdhatsz utána.
3/11 anonim válasza:
Szerintem lehet ez jó. A legtöbb nagyon komoyl kapcsolat sem tart ki még 20 évig sem. Ha pől 20 év után szétváltok, 42 évesen lehet majd egy 22 éves pasid:)
5/11 anonim válasza:
attól függ, hogy te mit szeretnél? Ő neki már van gyereke? Ha nincs, akkor valószínűleg már nagyon akar.
Te mennyire tudnád túltenni magad azon a 20 éven?
É
6/11 anonim válasza:
*Én is ismerkedtem egy 33 éves pasival, jól nézett ki, 12 év korkülönbség. Nem lett volna vészes, de ő már hamarosan akart gyereket. Én viszont még 5-6 évig minimum nem. Úgyhogy én ezen buktattam a dolgot. De mint írtam, ha te is szeretnél esetleg gyereket, akkor hajrá. Előző voltam. 21N
7/11 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van.
Mellesleg te csak egy kislány vagy, ő meg már az apád lehetne. Nem értem, az ilyenek mit képzelnek magukról.
8/11 anonim válasza:
utolsó: miért, az mennyivel jobb ha egy 20 éves srác egy 40-es nővel jár össze? Nyilván az sokkal másabb... persze.
9/11 anonim válasza:
#8: Semmivel se, de a kérdés nem egy 20 éves fiúról és egy 40 éves nőről szólt.
10/11 A kérdező kommentje:
Anya legjobb barátnője és a férje között is 20 év van és 19 éves volt a nő,amikor megismerték egymást. Ma meg már 14 éve házasok és van 2 gyerekük...
2017. jún. 7. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!