Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi tévő legyek ebben a szituban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek ebben a szituban?

Figyelt kérdés

Hatalmas balhé történt emiatt.

Fiú vagyok és összejárós kapcsolatom lett egy 42 éves férfival. Nemrég borult a bili, ez a pasi egy családos fickó és a felesége rámrontott. Esélyem sem volt neki elmondani, hogy nekem mindvégig hazudott a pasi (megvannak az üzenetek).

Öntsek olajat a tűzre és higgadtan elmondjak a feleségnek mindent? Vagy hagyjam a fenébe?

2024. febr. 29. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Küldd el neki a bizonyítékokat.
2024. febr. 29. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem hagyd a fenébe, már kitudódott, hogy férje megcsalja, tőle függ hogyan cselekszik.
2024. febr. 29. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hagy békén a nő, akkor mondd el neki, hogy nem mondta el neked a pasi, hogy mi a szitu, de ha nem, akkor hagyd a fenébe, majd megoldják egymás között.
2024. febr. 29. 19:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!