Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megcsalta a párját, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megcsalta a párját, miért tette, illetve akit megcsalt a párja, ő hogyan kezelte a helyzetet?

Figyelt kérdés
febr. 29. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Én mindig csaltam a párjaimat.

Még az esküvő előtt is.

Kedvencem eljegyzés után mentem hozzájuk vasárnapi ebédre készült az egész család párom is ott volt segédkezni délelőtt meg elmentem a szeretőmhöz.Kértem hogy ne fújjon magára semmit mert megérzik csak természetesen legyen.De jó is volt.

febr. 29. 12:22
 2/10 A kérdező kommentje:
1: Oka?
febr. 29. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Röhögtem egyet, hogy tudtam. Összeállt a kép egyetlen egy pillantásából a lánynak. Tagadta persze az ex. Aztán szakításkor gondolta az orrom alá dörgölni. Boltos lánykát rakta meg párszor. Mondjuk éppen "szüneteltünk".

Igazából nem érdekelt.

29N

febr. 29. 12:58
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Én megcsaltam a férjem. Egyszerűen mert hülye voltam. A férjem nagyon kiakadt, nehéz két évünk volt utana, de sikeresen megküzdöttünk vele, visszaepitettuk a szeretetteljes légkört. Azóta minden rendben.
febr. 29. 14:00
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Velem csaltak

És szimplán azért mert nagyon tetszett a pasi és imádtam mikor hozzam ért

febr. 29. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem megcsaltak házasság után 3 hónappal, nagyon rosszul viseltem, leginkább azt, hogy a gyerekünk csonka családban nő fel.

Leginkább a sok hazugság az, amit nehezen viselek el. Illetve igazságtalannak tartom a mai napig.

febr. 29. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
4, lehet hogy azt hiszed, minden rendben van, de a férjed sosem fogja elfelejteni, amit tettél. Bizalmat eljátszani csak egyszer lehet, az többé nem jön vissza. Szép lassan mérgezi a kapcsolatot, hogy nem bízhat benned.
febr. 29. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:
38%
7, igen, az emléke mindig ott lesz, de a mérgezés hülyeség. A bizalom visszaepult, a szerelem mindig is megvolt. Ismerem a férjem, soha nem maradt volna velem, ha egy szemernyi ketsege is lett volna, hogy nem fog tudni ujra megbizni bennem.
márc. 1. 06:19
 9/10 A kérdező kommentje:
8: Legyen így, sok boldogságot kívánok! :o)
márc. 1. 09:54
 10/10 anonim ***** válasza:

És mi oka volt a megcsalásnak?

ápr. 10. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!