Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megcsalta a párját, miért tette, illetve akit megcsalt a párja, ő hogyan kezelte a helyzetet?
Én mindig csaltam a párjaimat.
Még az esküvő előtt is.
Kedvencem eljegyzés után mentem hozzájuk vasárnapi ebédre készült az egész család párom is ott volt segédkezni délelőtt meg elmentem a szeretőmhöz.Kértem hogy ne fújjon magára semmit mert megérzik csak természetesen legyen.De jó is volt.
Röhögtem egyet, hogy tudtam. Összeállt a kép egyetlen egy pillantásából a lánynak. Tagadta persze az ex. Aztán szakításkor gondolta az orrom alá dörgölni. Boltos lánykát rakta meg párszor. Mondjuk éppen "szüneteltünk".
Igazából nem érdekelt.
29N
Velem csaltak
És szimplán azért mert nagyon tetszett a pasi és imádtam mikor hozzam ért
Engem megcsaltak házasság után 3 hónappal, nagyon rosszul viseltem, leginkább azt, hogy a gyerekünk csonka családban nő fel.
Leginkább a sok hazugság az, amit nehezen viselek el. Illetve igazságtalannak tartom a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!