Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a megcsalasban sokszor csak a tilosban járás izgalma, a lebukastol való félelem a vonzó?
A megcsalás vagányabb embereknek való. Aki nem tud hazudni, nem élvezi az izgalmat, és túl lelkiismeretes, az belebukik.
Nem való mindenkinek.
#1 akkor tessék vagányabb embereket keresni, akiket nem zavar, ha csalják őket, ne olyanokat, akiket át lehet b*szni.
Vagy az már fájna, ha a megcsaló fél lenne mocskosul átverve igaz?
Nekem pl kifejezettem elegem van az elettarsambol. Mar regota akarok vki mast helyette. Kifejezetten kerestem a lehetosegeket. Engem nem vagna foldhoz ,ha lebuknek es elkoltozne. Jelenleg olyan lakotars kategoria,segit a bevasarlasban,leviszi a kutyat keresre. Mar
igyis puhatoloztam,mi lenne,ha hozzamkoltozne. szivesen vennem ha az uj fiummal laknek egyutt. O maga nekem az izgalom,nem a megcsalas. Mar sokszor puhatoloztam,h tudna munkatvaltani meg iskolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!