Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha úgy érzitek megcsal a párotok?
Na ezért fsság a facebook...
Egyébként én előbb nyitva tartom a szemem, és próbálok utánajárni, mielőtt hamisan megvádolom szerencsétlent. Ha ez nem jön be, és mégis rossz előérzetem van, akkor őszintén rákérdezek.
Amikor nincs ott megnézném a telefonját és a gépét. Ha valamit tesz akkor látni fogod, lesz valami a kezedben. (Pl ha lefényképezed)
Utána megkérdezném tőle, hogy mit csinál a hátam mögött, kivel kommunikál, megcsal-e? Stb stb ..
Ha tagad, megmondanád, hogy mindent tudok..
Ha nem találnék semmit de érezném továbbra is, hogy baj van, akkor figyelnék még..
Tartsd nyitva a szemed!
Figyeld meg a viselkedeset.
Pl nekem nagyon gyanus volt hogy rejtegeti a telefonjat, meg a wc-re is magaval vitte. Mikozbe elotte az agy kozepen vol, a szekrenyen. Aztan feltunt hogy alvasnal oda dugdussa maga melle. Aztan kiderult hogy rendszeresen latogatja a tarskeresolez,es meg ki tudja mit.
Megvizsgálnám, mit csinálok rosszul. Ha ENGEM CSALNAK, akkor ÉN vagyok kevés, ÉN nem tudom fenntartania párom szerelmét. A szerelmes ember ugyanis nem csal meg.
Szóval nem mindjárt a másikra kell mutogatni, szemétdisznóznirohadtkurvázni, hanem megvizsgálni, mi az én felelősségem a történetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!